2777
2789
عنوان

مامانا کمممک😢😢

91 بازدید | 6 پست

دخترم 2 روز دیگه 6 ماهش تموم میشه.قبلن شباراحت میخوابید 2بار واسه شیر بیدار میشد.الان چند شبه همش بیدار میشه بیقراره نق میزنه همش اینور اونور میشه واسه خواب.واسه دندونش میتونه باشه؟کسی تجربشو داره؟چیکار کنم راحت بخوابه.

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

بله برا دندونه و تا ی ماه کم کم درگیری.من از خرداد که پسرم پنج ماهش شده تا الان حتی ی شب،دوساعت پشت سرهم نخوابیدم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای دندونه . تا دربیاد خوابش همینجوریه

کاری نمیشه کرد؟تو طول روز که میخوابه بهتره خوابش

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

اره عزیزم واسه دندونشه خودشم اذیته اگه میتونی واسش شربت استامینوفن بگیر انگشت بزن توش بکش رولثه هاش اینجوری بی حس میشن ارم میگیره میخوابه من همیشه واسه بچه هام اینکارومیکردم 

کاری نمیشه کرد؟تو طول روز که میخوابه بهتره خوابش

درد دندون بیشتر شباس . میتونی از داروخونه ژل بگیری یکم اروم میشه . منکه نزدم . ی ماه خوابش بد شد دوباره خوب شد . 

مینا قری هستم