2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره قرص ال دی هورمونها رو بهم میریزه و باعث نفخ و دل پیچه میشه

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اره قرص ال دی هورمونها رو بهم میریزه و باعث نفخ و دل پیچه میشه

یعنی دیگه نخورم 

من 7 سال هست که درد زیر شکم دارم 7 روز درماه که 4 روز قبل از پریودم هست دکتری توی تهران نیست که تا الان پیشش نرفته باشم دلیل ددرد من کاملا نامشخص هست چند وقت پیش به پیشنهاد دکتر الماسی دکتر کلینیک این سایت به کلینیک ابن سینا رفتم دردهای مزمن لگنی واندومتریوز که خدارو شکر اندم نداشتم وبازهم هیچ دلیلی برای ددرد من کشف نشد فقط دکتر دو بسته ال دی داد گفت بخور شروع به مصرف ال دی کردم الان زیر شکمم هم سمت چپ هم سمت راست احساس درد میکنم دیگه واقعا حوصله دکتر ندارم صرف نظر از هزینه های بالا واقعا برام بار روحی بدی داره 

فقط لطف خدا

اگه اذیت میشی نخور. یه دکتر خوب میشناسم میخوای معرفی کنم؟

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

[QUOTE=103567379]شما پيش ي روانپزشك برو دردهاي بي دليل بعضي اوقات از بيماري روحي سرچشمه ميگيره[/QUاره رفتم ولی دردهای من قاعده مند هستند 7 روز درماه 4 روز قبل از پریود ویهو محو میشوند دردهای روانی گاهی با استرس افزایش کاهی کاهش پیدا میکنه

فقط لطف خدا

[QUOTE=103567379]شما پيش ي روانپزشك برو دردهاي بي دليل بعضي اوقات از بيماري روحي سرچشمه ميگيره[/QUاره رفتم ولی دردهای من قاعده مند هستند 7 روز درماه 4 روز قبل از پریود ویهو محو میشوند دردهای روانی گاهی با استرس افزایش کاهی کاهش پیدا میکنه

فقط لطف خدا
2823
2791
2779
2792