2777
2789
عنوان

حنا هندی

406 بازدید | 17 پست

بچه ها من ی حنا هندی گرفتم اول ک زدم قهوه ایه

ممکنه بمونه تغییر رنگ بده مشکی بشه؟

اخه روش زده بود بلک 

اینم عکسش

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله مشکی  مکنه  مادرشوهرمن میزنه ولی  من شنیدم میگن  حناهندی  از رنگ   ...

من‌زدم‌به‌کمرم‌حساسیت‌داشتم‌پوست کمرم سوخت‌تاول‌تاول‌شد‌الانم‌جاش‌مونده

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
اینطوری میکنه 

من‌کمرم اینطور‌شد

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
وای 

خیلی‌میسوخت حتی‌اب‌میزدم‌بدتر‌میسوخت‌ازدرد بخودم عین مارمیپیچیدم‌احر‌پماد زدم

یکم‌اروم‌شد با مرورم‌خوب‌شد اما حاش موند

از همین مدل حنا زدی؟ 

همین‌مدل بود اما‌مارکش‌یه‌چی‌دیگه‌بود

اما‌اینا‌‌کلا‌توشون‌سرب دار.مخصوصا‌مشکیاش

اگه‌استفاده میکنید‌یکم روی بازوتون‌تست‌کنید‌ده‌دقه‌یه‌رب‌بمونه‌بعد بشورید‌اگه‌خوب بود حساسیت‌نداشتی‌بزن

همین‌مدل بود اما‌مارکش‌یه‌چی‌دیگه‌بود اما‌اینا‌‌کلا‌توشون‌سرب دار.مخصوصا‌مشکیاش اگه‌استفاده میکنید ...

من که این عکس رو دیدم ترسیدم دیگه نزدم نامزدم خیلی اسرار داشت به دست هام بزنم ولی من نزدم