2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 83 پست
نه الان مجردم ۲۰ سالمه بچه هم ندارم از شوهر حس بدی دارم نمیخوام ازدواج کنم فک میکنم همشون مث همن

تروخدا براي باردوم ...خوب چشمات رو بازكن.باز توچاه نيفتي.

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به جای اینکه آرزوی مرگ کسی رو داشته باشی یه راه ساده تر هم هست راحت بکش کنار

چطوری بکشم کنار دوتا بچه دارم بع باباشون وابسته ان 

خانوادم اخلاقشون بدتر از شوهرم 

میدونم جدا بشم بچه هارو نمیدن بهم 

خانوادم نمیزارن تنها زندکی کنم

نفرینم نکردم از ته دل نمیدونم ک شاید حقم اون نبود اون زندگی حق من نبود خدا میدید دارم زجر میکشم  ...

بچه داری؟؟؟ الان تنها زندگی میکنی؟؟؟ منم حس میکنم لیاقتم بیشتر از این مرد و از این زندگیه ولی افسوس..بخدا آبگرمکن خونه ۲ماه هس ک خرابه درستش نمیکنه میگم تو ک میدونی من موهام چرب هس هرروز باید دوش بگیرم درستش کن میگه توو کتری آب جوش کن برو حموم

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

این دفعه باید خیلی دقت کنم ولی نمیخوام ب این زودیا ازدواج کنم 

اره فعلا ازدواج نكن

فقط ي نصيحت خواهرانه.

تاميتوني ي خانوم سر ب زير باش و بهترين پوشش.باوركن بهترين كس مياد خواستگاريت.باخانوادت هم زندگي كن.

يكي ازاشناهامون طلاق گرفت كلا رفت براخودش زندگي كرد يكدونه خواستگار هم نداره.

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بچه داری؟؟؟ الان تنها زندگی میکنی؟؟؟ منم حس میکنم لیاقتم بیشتر از این مرد و از این زندگیه ولی افسوس. ...

اين مرد فقط بايد كتك بخوره هووف

جدي؟؟من اگ بودم الان دق ميكردم😂😑

ازاول بارداریم تاالان ماهی یه تومن میده میگه برو خرید نی نی این ماه 500بهم داد چون ماشینمون خرابه وخیلی خرج داره ولی من همش میگم پول ندارم واسه چی برم خرید🙉

بچه داری؟؟؟ الان تنها زندگی میکنی؟؟؟ منم حس میکنم لیاقتم بیشتر از این مرد و از این زندگیه ولی افسوس. ...

نه بچه ندارم ۲۰ سالمه الان با مامانم زندگی میکنم . پس چرا طلاق نمیگیری ؟ یعنی چی اخ کتری اب جوش کن 

شکایت کنم اخرش چی؟ مطمعنم‌بدتر میشه  به همه جی فک میکنم تهش میرسم بع بچه هام  خانوادم ...

اخه عزیزم واقعا میفهممت ادم بخاطر بچه خودشو وزندگیشو جوونیشو فدا میکنه کاش مردا هم یه زره از این فداکاری زنا حالیشون بود انشالله خدا کمکت کنه خواهرم