گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
نه الان مجردم ۲۰ سالمه بچه هم ندارم از شوهر حس بدی دارم نمیخوام ازدواج کنم فک میکنم همشون مث همن
تروخدا براي باردوم ...خوب چشمات رو بازكن.باز توچاه نيفتي.
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نفرینم نکردم از ته دل نمیدونم ک شاید حقم اون نبود اون زندگی حق من نبود خدا میدید دارم زجر میکشم ...
بچه داری؟؟؟ الان تنها زندگی میکنی؟؟؟ منم حس میکنم لیاقتم بیشتر از این مرد و از این زندگیه ولی افسوس..بخدا آبگرمکن خونه ۲ماه هس ک خرابه درستش نمیکنه میگم تو ک میدونی من موهام چرب هس هرروز باید دوش بگیرم درستش کن میگه توو کتری آب جوش کن برو حموم
این دفعه باید خیلی دقت کنم ولی نمیخوام ب این زودیا ازدواج کنم
اره فعلا ازدواج نكن
فقط ي نصيحت خواهرانه.
تاميتوني ي خانوم سر ب زير باش و بهترين پوشش.باوركن بهترين كس مياد خواستگاريت.باخانوادت هم زندگي كن.
يكي ازاشناهامون طلاق گرفت كلا رفت براخودش زندگي كرد يكدونه خواستگار هم نداره.
بچه داری؟؟؟ الان تنها زندگی میکنی؟؟؟ منم حس میکنم لیاقتم بیشتر از این مرد و از این زندگیه ولی افسوس. ...
اين مرد فقط بايد كتك بخوره هووف
ازاول بارداریم تاالان ماهی یه تومن میده میگه برو خرید نی نی این ماه 500بهم داد چون ماشینمون خرابه وخیلی خرج داره ولی من همش میگم پول ندارم واسه چی برم خرید🙉