2777
2789
شاید دل پر بله.  اما آگاهی اندک نه. دانشگاه پشت تپه هم نبود. عضو هیئت علمی دانشگاه علامه بود. ...

تصورتون از محتوای علم روانشناسی اشتباهه جای بحث نداره . حتی دسته بندی که کردین از کسانی که مطب میزنن و نمیزنن اون هم اشتباهه.  بهتون حق میدم دیدتون خراب شده باشه اما شما بیرون گودین و من درونش لزومی نداره هیچکدوم اون یکی رو قانع کنیم. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دل پر بله.  اما آگاهی اندک نه. دانشگاه پشت تپه هم نبود. عضو هیئت علمی دانشگاه علامه بود. ...

درست میگی

از پزشکم بیشتر پول میگیرن

بعدم چند جلست میشه یک میلیون تومن

اونم معلوم نیست تاثیر داشته باشه یا نه

من کودک کار می کنم

سلام شرمنده مزاحم وقتتون میشم

من یه پسر 4 ساله دارم که قبلا خوب میخوابید بازی میکرد اما الان یه مدته حتی تنها تا اتاق خودش نمیره همش پیش منه و میترسه انگار تو خواب بیدار میشه داد میزنه هر چی ازش میپرسم چیه اخه چرا میترسی نمیگه

حالا باید پیکار کنم باهاش واقعا در مونده شدم حتی نمیتونم برم دستشویی در رو ببندم میاد جلو در گریه میکنه 

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
تصورتون از محتوای علم روانشناسی اشتباهه جای بحث نداره . حتی دسته بندی که کردین از کسانی که مطب میزنن ...

ما هم توی همون دسته بندی ها گشتیم.

یکی گفتم ما فوق تخصص کودک و رفتار کودک تا6 سال هستیم. یکی گفت بسیار فوق تخصص س کسولوژی. یکی گفت متخصص بحرانهای بلوغ. یکی گفت متخصص... خلاصه از اینها چند رفتیم. یعنی گفتن چند باید بری . یکی برای اینکه گذشته ات بالا بیاد . خلاصه بالا آوردیم. گفتن ریشه در گذشته داره . یه سه ماه باید بیایی. که آخرش گفتن گذشته گذشته. خب اگه گذشته چرا جون کندیم گذشته رو بالا آوردیم؟؟؟!!! مگر برای پول؟؟؟؟

یکی هم برای روابط عاطفی و جنسی و س کسولوزی و ..... خلاصه شوهر هم آمد. در نهایت گستاخی از شوهر حمایت کردن. همانطور که جامعه بی رحم از مرد حمایت می کند. گفتن ایشون مرده و تمام قدرتش به اینکه بتونه یه رابطه عالی داشته باشه. اما شما قدرتت رو توی رقص نشون بده . توی نقاشی. توی این ظرافت!!!!!!!

یه چندتاشون هم شناختی کار کردن..... خلاصه که خیلی چیزها رو هم نمی گم تا حرمت علم  و دانشگاه و کتاب و ... حفظ بشه.

و اینکه من دیدم خراب نیست. عین واقعیت رو گفتم. کاش شما توان پذیرفتن این واقعیت تلخ رو داشتی. شمایی که می گی توی این علم هستی.

ما هم توی همون دسته بندی ها گشتیم. یکی گفتم ما فوق تخصص کودک و رفتار کودک تا6 سال هستیم. یکی گفت بس ...

😃

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
2790
2778
2791
2779
2792