2777
2789
عنوان

خانومای شاغل مجرد و متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 28 پست
24سالع متاهل درامد کامل برای خودم  بیششششترشو پس انداز میکنم و خرجم از شوهرم هس بنام خودم میخ ...

اخه من تا حالا 4تا همکار خانوم داشتم همه درامدشون مال شوهرشونه باز خوبه اون یکیا یه چیزی برا خودشون می خرن ولی این بیچاره هیچی از خودش نداره همش می شه به اسم شوهرش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر 

من انشالله ماما شم ، قرار هست حقوقم رو بزارم روو حقوق همسرم و باهم توی یه کارت باشه و حالا از اون کارت ، خرج روزانه خودمون و خونه یا پس انداز کنیم انشالله ... 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
بیست سالمه حقوقم یک و پونصد ،والا به پس انداز نمیرسه پونزدهم ماه تموم میشه😐

اره خوب واقعا منم حقوقم 5میلیونی هست البته قبلا باز بیشتر بود ولی چند ماهه به خاطر وضع اقتصادی کمتر شده ولی بازم نمی تونم زیاد پس انداز کنم دیروز رفتم دوکیلو میوه گرفتم همینطوری دلم خواست شد 35 هزار تومن دیگه بماند چیزای دیگه البته من قبلا طلا زیاد خریدم ولی خوب باز حس می کنم باید بیشتر از اینا باشه پس اندازم تو بانک هم 60 میلیون پول دارم ماشین هم دارم و اینم بگم 14ساله شاغلم همه فکر می کنن الان باید حداقل 3 تا خونه داشته باشم و ... چون قبلا درامدم بیشتر از اینا بود البته من خیلی خرج خودم می کنم 

28 سالمه متاهل متفاوته ماهانه ثابت نیس از 2500 به بالا حقوقمه

پیش خودمه شوهرمم دقیق میدونه همش میگه پس انداز کن توقعی نداره خرج میکنم واسه خودم یا گااااهی خونم چیزی میخرم اما خرج اصلی با شوهرمه حتی گاهیم از اون پول میگیرم واسه خرجی

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
450تومن با وام گرفتن و پس انداز جمع کردم ماهی 6تومن حقوقمه و 6تومن قسط میدم. شوهرم ماهی 500خرجی مید ...

آخه اگه پول جمع کنم با هم خونه میخریم‌ فک کن متریر13تومن . این پس انداز من خیلی کمه واسه خونه

اما  انصافا اون همش میگه که پول نداره. من با پس اندازم دارم مدیریتش میکنم.

فک کنم ب مامانشم زیاد میده

زندگی پر از درده
آخه اگه پول جمع کنم با هم خونه میخریم‌ فک کن متریر13تومن . این پس انداز من خیلی کمه واسه خونه اما & ...

موفق باشی عزیزم می تونم بپرسم شغلت چیه من مدت 5 سال یه پس انداز داشتم داده بودم یکی از همکارا باهاش کارمی کرد هر 3 ماه یه بار سهمم و می داد خیلی خوب بود یه منبع درامد خوب بود واسه خودش حتی یه مدت گفتم دیگه کار نکنم با همون زندگی کنم یهو یه روز به سرم زد گفتم بزار کل پولمو ازش بگیرم همینجور بی دلیل ها انگار افتاده بود به دلم که باید بگیرم گفتم چند ماه بعد یه پول گنده تر می دم بهش خلاصه زنگ زدم گفت باشه قرار بود هر زمان خواستم نهایت 7روز بعد بده این 7 روز شد 3 ماه همش می گفت ببین به نفعته الان نگیر پولو بعد بعد 3 ماه 700 هزار تومن بیشتر از ماهای قبل بهم داد همشم می گفت تازه سری بعد بیشترم می شه و .... همشم می گفت به کسی نگو این پولمو نمی ده چون من برا خودت می گم و ... خلاصه دیدم 1ماه دیگه هم گذشت دیگه بهش گفتم اگه ندی بابام و داداشم میان حسابتو می رسن دیگه ترسید تو محیط کار براش بد بشه و به گوش حراست برسه همون روز کل پولو داد بعد سه ماه دیگه گذشت دیدم صدای همکارا دراومده نگو که چند وقته تو کارش ضرر داده و دیگه نمی تونه سود پول کسی رو بده همه همکارا گیرن بنده خداها حتی تا 200 میلیوون و 300 هم دارن پیشش اونم نمی تونه پولشونو بده یعنی خدا بهم رحم کرد من تنها کسی هستم که پولمو گرفتم یکی دو نفردیگه هم نصفه گرفتن ولی اون دوران که اون پول می داد بهم خیلی خوب بود پولشم خیلی برکت داشت ولی الان حراست صبح تا شب بازخواستش می کنن اخراجشم نمی کنن که در نره بهشگفتن سود که به درک اصل پول همکارارو خورد خورد بده