2777
2789
عنوان

تعبیرخواب ازدواج مجددشوهر

489 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،

خواب دیدم شوهرم باجاریم قراره ازدواج گذاشته.(جاری کوچیکمه ک همین پنج شنبه هفته گذشته عروسیش بود)بعدش ازدواجشونوندیدم ولی زنش شد🙄ومن خیلی ناراحت بودم به شوهرم گفتم یااون یامن.بعدش میخواستم برم خونه مامانم😥😥😥چقداعصاب خوردکن بود.شوهرم خیلی دوسش داشت.وای حرصم داره درمیاد.میخوام جیغ بزنم☹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن جاری بشه هوو

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

دیروز کیو ناراحت کردی

بد نفرینت کرده هااااا😂😂😂😂

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

فکر میکنم تعبیرش این بشه .مال واموال شوهرت زیاد میشه .گوگل سرچ کن متوجه میشی

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

من حس ميكنم تعبير خاصي نداره

فك كنم جاريت كلا تو چشمه فاميله و شما روش حساسي ك نكنه شوهرم ازش خوشش بياد و اونجور زني رو ب من ترجيح بده

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
تو خواب چجوری متوجه شدی ک خیلی دوسش داشت؟🤔

من شوهرمومیشناسم ۱۰ساله هزدواج کروم باهاش.حالاتشومیفهمم.بعدشم دلش نمیخواست ترکش کنه.چون خیلی دوسم داره.براهمین گفتم بااینکه دوسم داره ولی اجازه دادبرم خونه مامانم

من حس ميكنم تعبير خاصي نداره فك كنم جاريت كلا تو چشمه فاميله و شما روش حساسي ك نكنه شوهرم ازش خوشش ...

شوهرم اونجورک نشون میده ازش خوشش نمیادولی کلاشوهرارونمیشه شناخت🙇‍♀️

فکر میکنم تعبیرش این بشه .مال واموال شوهرت زیاد میشه .گوگل سرچ کن متوجه میشی

زدم ولی خواستم نظردوستامم بدونم.تازه پریشبم خواب پسربچه دیدم.که همیشه اینوراونورمیدویید.بعدش داشتم مدفوعشومیشستم