2777
2789
عنوان

یادگرفتن تایپ

79 بازدید | 15 پست

خانما کسی برنامه ای میشناسه که تایپ ده انگشتی رو اموزش بده؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اولش سخته من از اینترنت یاد گرفتم

چجوری از کجا؟بمنم میگی

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

برنامه نمیشنلسم ولی اول اینکه از اول حتما با دو دست تایپ کن و اینکه هر انگشت یک حروف مشخصی هست اونا رو مشخص کن 

و تمرین زیاد یک کتاب یا یک متن طولانی رو بزار و بشین تایپ کن تا دستت تند بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
با گوشی هم میشه؟؟!!

نمیدونم اگه بشه که عالیه

برنامه نمیشنلسم ولی اول اینکه از اول حتما با دو دست تایپ کن و اینکه هر انگشت یک حروف مشخصی هست اونا ...

خب اخه من ده تا انگشت دارم و ما حروف الفبامون بیشتره..یکی بود میگف یه برنامه هست با اون میشه یاد گرفت نمیدونم اسمش چیه

درس دوم - آموزش تایپ فارسی

ازینجا میتونی خوب تمرین کنی و یادبگیری

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
درس دوم - آموزش تایپ فارسی ازینجا میتونی خوب تمرین کنی و یادبگیری

مرسی عزیزم

خب اخه من ده تا انگشت دارم و ما حروف الفبامون بیشتره..یکی بود میگف یه برنامه هست با اون میشه یاد گرف ...

ده انگشت داری ولی برای هر انگشت میتونی حداقل سه تا حرف مشخص کنی دستت و بزار ردیف وسط کیبورد و شروع کن به تایپ کردن دستت رو از روی کیبورد برندار اینقدر تایپ کن تا خود حروف و انگشتها برات  بدون نیاز بفکر و نگاه کردن تایپ کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
https://typeo.top/

ممنونتم گلم

ده انگشت داری ولی برای هر انگشت میتونی حداقل سه تا حرف مشخص کنی دستت و بزار ردیف وسط کیبورد و شروع ک ...

مرسی عزیزم