2777
2789
عنوان

فرورفتگی بینی

9986 بازدید | 5 پست

سلام من عضو جدیدم و بعضی پیامای قبلو خوندم ازتون میخام که راهنماییم کنین.من ۴۲ روزه که جراحی بینی انجام دادم و کمی انحراف و ی قوز کوچولو ولی درکل به صورتم میومد بعد از برادششتن اسپیلینت روی پره سمت چپ فرو رفتگی داره تا بالای بینیم .خیلی نگرانم کلا از از استرس دستم به کار نمیره به دکترم هم گفتم میگه غضروف بینیت ضعیف بوده میگم خب دکترجان شما به من از همه جا بیخبر میگفتی یا تو اتاق عمل تقویتش میکردی  من که سررشته ای نداشتم میگه بعده ۶ ماه تصمیم بگیر.حالا وقتی چسبو باز میکنم بدتر شده دوبار رفتم مطبش براش تامون گذاشت به مدت ۱۰ روز ولی افاقه ای نکرد بعدشم گفت دیگه تا سه ماه نیا..کسی تو این تاپیک بوده که این مشکلو داشته باشه و بعدش چیکار کرده؟ممنون میشم کمکم کنین 

اگه عکس داری بزار .شایدم چیزی نباشه ادم تا یه ماهه اول الکی وبیخودی وسواس نشون میده.من خودم اینطور بود یکسره ایراد میگرفتم الان که ۷ ماه میگذره میبینم اصلامشکلی نداشته.چون تازه عمل کردی همش التهابو ورمه من عکس الانمو با موقعی که تازه عمل کرده بودمو نگاه میکنم کلی فرق کرده

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

عکس بذار.اینجوری که نمیشه گف

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷