2777
2789
عنوان

دوراهیه طلاق چقدر وحشتناکه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 40 پست

استارتر عزیز، من نمیدونم مشکلاتت چی بوده و در چه حد بوده، به نظرم تا جایی که راه داره برای درست کردن زندگیت تلاش کن تا بعداً دچار عذاب وجدان نشی و نگی کاش این راهو رفته بودم، یا مثلا فلان کارُ میکردم شاید درست میشد و ... حالا که همسرت ابراز پشیمونی کرده ، اگر راه داره یه وکالت رسمی طلاق ازش بگیر و برگرد یا هر چیز دیگه که با توجه به شرایط خودت به ذهنت میرسه. اگر هم راهی برای درست کردن زندگی نیست که هیچ، طلاق بگیر و تمومش کن و عمرتو بیشتر از این هدر نده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شوهرت نیاز به درمان داره.بلد نیست چطور حرف بزنه چطور خواستشو مطرح کنه چطور خشمشو کنترل کنه.یه روانشناس خیلی خوب پیداکن حتما بفرستش.حق طلاقتم بگیر. کتابای زندگی و درمورد همسرداری و... هم بگو بخونه و اگه کلاسای همسرداری میشناسی بفرستش.دوستت داره ولی خیلی زبون تلخه.

روش کار کن و باهاش زندگی کن. گل بیخارخداست

طلاق نگیر عزیزم به هیچ وجه به نظر شاید راحت بیاد ولی زندگی بعد طلاق جز افسردگی و سرخوردگی هیچی نیست. هر چقدر هم اختلاف و دعوا باشه باز هم از طلاق خیلی بهتره مخصوصا با بچه که دیگه وحشتناکه .به نظر من که هر اتفاقی هم افتاده باشه نباید باعث بشه جدا بشید یه کم صبر و گذشت واقعا خوبه

واقعا طلاق زیاد شده ....تو یزد که اکثرا تو دوران عقد جدا میشن که خوبه به نظرم باز بچه دار نشدن به جای عروسی زیاد بشه طلاق زیاد شده .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

آبجی اینو بدون اگه جدا شی حالا امسال نه چن سال بعد باید ازدواج کنی و مهمترین اینه هیچ بدی نرفته جاش خوب بیاد همه مردا یه عیبایی دارن که اون یکی اون رو نداره اما یه عیب دیگه داره تنها فرقش اینه باید روز از نوروزی از نودوباره عیبای یه ادم دیگرو تحمل کنی این یه طرف حسرت نبود کناربچهاتم همش باهاته اولینهاشون رو نمیبینی قدکشیدنشون مامان گفتنشون.... بنظر من باوجود بچه زندگی هرچقد سخت اما طلاق اسن راه حل نیس مخصوصا تو.جامعه الان بچه بی مادر چه خاهد شدفقط برای زندگی بخاطر بچها باید جنگید وجنگید.وجنگید ...این نظر شخصی خودم بود همین

عزیزم خودت بهتر از هر کسی همسرت رو میشناسی اگه فکر میکنی واقعا پشیمونه و تغییر کرده بهش فرصت بده. اگه نه فقط در  حد حرف میگه تغییر کردم ارزش نداره روح و روانت رو یه عمر نابود کنی. الان دیگه طلاق مثل قبل نیست که همه متعجب بشن و حرف و حدیث در بیارن. اگه سنگین و با وقار بری و بیای هیچکس نمیتونه حرفی بزنه یه عده بعد طلاق ناجور میشن که پشتشون حرف در میاد. ممکنه دوباره ازدواج کنی حتی با وجد بچه ولی اینبار باید با چشم بازتری انتخاب کنی نه اینکه صرفا فقط بخوای ازدواج کنی از خونه بابات بری خیلی ها رو میشناسم ازدواج دومشون موفق بوده. اگر هم ازدواج نکنی بازم بچه هاتو و خانوادتو کنارت داری.میخوای یه فرصت چند ماهه بده به همسرت ببین تغییر کرده یا نه

طلاق خیلی سخته من یکیاز دوستام شوهرششیشه مصرف میکرد و کلا بددل بود و میزد افتاد ب کارای طلاق وکیل گرفت شوهرش اومد افتاد ب پاش که حق طلاق میدم پول میدم همه چی ب نامت میکنم فقط برگرد وکیلش براش همه ی اینکارارو قانونی کرد بزرگای فامیلم اومدن و شوهرش تعهد داد و طلاق نگرفت خداروشکر الان شوهر ترک کرده اخلاقش عوض شده دو تا هم بچه داره خیلی م راضیه،عجله نکن برای طلاق با تمام سختی ها رندگیتو‌بساز بخاطر بچه هات ،همه کاری بکن اگه نشد بعدش طلاق بگیر