2777
2789
عنوان

باردارا

122 بازدید | 19 پست

شما هم میل جنسیتون کم شده؟؟؟؟

من شدیدددد کم شده و اصلا حوصله ندارم

وشوهرمم دارم میبینم قبلن ک یک روز درمیون یا فوقش ۳روز درمیون بود الان اونم کمتر میاد سراغ.....

مشکلی هم نداریم اتفاقا ی مدتیه رابطمون بخاطر بچه حتی بهتر قبل شده اما نمیدونم رابطه جنسی چرا؟

دارم کم کم نگران میشم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این قضیه طبیعیه به خاطر تغییر هورموناست بعضیا هم میل جنسیشون زیاد میشه من ی کم بیشتر شدم ولی سخته چون همش نگرانم برای بارداری ضرر داشته باشه چون سه ماه اول بهتره رابطه نداشته باشی

لطفا برای سلامتی هدیه ای که تو وجودمه ی صلوات مهمونم کنید

شايد همسرت نگران براي بچه اتفاقي بيفته

همينايي كه اينجا گفتي و به خودش بگو

بگو مشكلي هست بهم بگو

شايدم چون شكمت اومده جلو راحت نيست

خودت براش شروع كن و قبلش بهترين حالتا در بارداري و تو نت پيدا كن و چراغارم خاموش كن كه تيرگياي بدنت معلوم نشن

به لباست و بوي عطرتم توجه كن

نزار كم بشه از سمت اون اصلا كه فكر نكن بچه اومده جاشو گرفته و اينا

تو شروع كن براش و خاطره ي خوبي بساز كه بدونه مشكلي نيست و قرار نيست با بچه لذتاي زندگي كم بشن

عزیزم هر کس یه جوره..من برعکس زیاد شدحتی بیشتر از قبل..نگران نباش

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
شايد همسرت نگران براي بچه اتفاقي بيفته همينايي كه اينجا گفتي و به خودش بگو بگو مشكلي هست بهم بگو ...

اره اینم حرفیه

ولی ازبس میلم کم شده موقع رابطه ضعف میکنم‌و اصلا خوشم نمیاد یعنی یجوری شدم ب اجبار

و از وقتی هم باردار شدم بخاطر کسالت و بدحالی شدیدم حتی مثل قبل ب خودم نمیرسم😭

نگران رفتار همسرتم نباش اون ممكنه نگران باشه كه براي بچه بد باشه يه وقت بايد اگاهش كني

و اينكه تو بارداري تو مردا هم يه سري مشكلات براشون پيش مياد اينطور نيست كه اونا مثل قبل باشن تو فقط مشكل داشته باشي

امشب بغلش كن بگو اگر بابت بچه و اينا نگراني بهم بگو بيا راجبش باهم حرف بزنيم بعدم از استرساش كم كن

اون قطعا بابت هزينه هاي بچه ، تربيت بچه و خيلي چيزاي ديگه نگران و اين يكم ممكنه مشغله فكري براش ايجاد كرده باشه و باعث شده باشه مةل قبل راحت به مسائل جوسي فكر نمن فعلا فكرشو مشغول مشكلات بچه كرده

حتما باهاش حرف بزن و از نگرانياش كم كن

برای من ک اوایل خیلی زیاد بود روزی چند بار حتی ولی مشکلی هم ایجاد نکرد برام... دکترمم گفت مشکلی نداره الان ک هفته ۳۶ ام باز از دکتر پرسیدم گفت خطر نداره .

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
اره اینم حرفیه ولی ازبس میلم کم شده موقع رابطه ضعف میکنم‌و اصلا خوشم نمیاد یعنی یجوری شدم ب اجبار ...

صبا اولين كار بعد دستشويي برات اين باشه كه لباستو عوض كني عطر بزني و مسواك و موهات درست كني

اينارو بزار اولين كار و هي به خودت بگو تو مجبوري بايد اينكارارو كني

و براي رابطه هم اشكالي نداره تو قرار نيست الان كه بارداري واقعا بهت خوش بگذره .. ذهنت ازاد كن درگير اين نشو..فقط اداشو دربيار تا همسرت لذت ببره..

اگرم نگران غسل بعدشي كلي راه وجود داره كه تو نخواد غسل كني 

خودت بهتر بلدي 

فقط براي همسرت نمايش بازي ميكني و نميزاري تو بارداري تو اون ازت دور بشه..

من تو تاپیک قبلی گفتم اما تتاقص پیدا شد اینجا از رو رنگ تیکرا فک کنم درست باشه😁ان شاءالله که صایع نمیشم😂جنسبت پسر میل و کم میکنه و دختر زیاد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
صبا اولين كار بعد دستشويي برات اين باشه كه لباستو عوض كني عطر بزني و مسواك و موهات درست كني اينارو ...

مرسی اره غسل هم یکی از نگرانیامه چون بی حوصله شدم

و عادت دارم اگ غسل نکنم خیلی عصبی میشم

یعنی منظورت ازاون راهایی بدون غسل چیه مگه داریم؟؟

ببخشید اینو میگم

یعنی بدون دخ ول باشه؟؟؟؟؟

من تو تاپیک قبلی گفتم اما تتاقص پیدا شد اینجا از رو رنگ تیکرا فک کنم درست باشه😁ان شاءالله که صایع ن ...

اره پسره

هههه از جدا ازهمه اینا شدید کسلم کرده هرچی بخوابم بازم خستم 

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز