2777
2789
عنوان

شوهر گيج و خنگ

715 بازدید | 16 پست

بچه ها شوهر من در يه زمينه هايى خييلى باهوشه مثلا حساب كتابش خيلى خوبه و دقيقه ذهن رياضيش خيلى خوبه يا هيچ درس نخونده رفت كنكور داد رتبش خوب شد دانشگاه سراسرى قبول شد دهن فنى و استدلال گرش تو مسائل خاصى خيلى خوبه ولى نميدونم چرا پيش جوناى فاميل من كه ميرسه خيييييلى خنگ و گيج ميشه اصلا ابرومو ميبره. مثلا ديشب خواهرم و شوهرش اينجا بودن من برنج زعفرونى درست كردم اول برگشته ميگه اين چرا زرده؟ بعد ميگه تخم مرغ زدى توش؟؟؟ يا مثلا خواهرم تعريف ميكرد كيش رفته بوديم هتلمون استخر داشت ميگه استخر توى اتاقتون بود؟؟؟؟؟!!! 😲😲😐😐 

يا كلا يكى يه چيز ميگه اين يه چيز ديگه نامربوط جواب ميده! شوخى هارو نميگيره... كلا خنگ ميشه ولى تو جمع خانواده خودش اينطورى نيست حتى پيش مامان بابا و عمه عموى منم معمولا نيست اما به جووناى فاميلم ميرسه اينطورى ميشه!

دليلش چى ميتونه باشه به نظرتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول هم بود از اول اشناييمون اينطورى بود مشاور گفت هول ميشه گفتم اولاشه طبيعيه هول شه ولى الان بعد ٤س ...

خوب مشکلش زیاد جالب نیست اینجا هم کسی بلد نیست یه لحظه صبر کن از این مشاور انلاین ها بپرسم اگه جواب دادن بهت میگم

همینکه میدونی مشکلی نداره الحمدلله و ذهن خوب و فعالی داره کافیه. 

اصولا اینجور موقع ها همسر آدم خیلی سوتی میده و ماام چون میخوایم جلو دیگران خوب جلوه کنن حساس میشیم روشون. وگرنه بهت قول میدم انقد که برا تو مهمه برای بقیه نیست

خوب مشکلش زیاد جالب نیست اینجا هم کسی بلد نیست یه لحظه صبر کن از این مشاور انلاین ها بپرسم اگه جواب ...

پرسیدم گفت که باید دوتایی با هم برید روانشناس ازش مصاحبه بالینی بگیرن مشکلشو پیدا کنن

عه شوهر منم بعضی وقتا گیج میزنه البته نه مثل این چیزایی که شما گفتی ولی مثلا نمیدونه تو آشپزخونه کجا نمک داریم یا مثلا یه چیزای تابلو یا مثلا میخایم بریم جایی کلا از یه طرف دیگه میره انگار که حواسش پرت پرته ذهنش خیلی مشغوله خیلی حرص میخورم چون خیلی خیلی باهوش و تحصیل کردس ولی من خودم خیلی خوب مدیریت میکنم همه چیزو با اینکه ذهنم درگیره و حال روحی خوبی ندارم ولی مثلا جلوی کسایی که نمیشناسنش خجالت میکشم از کاراش میگم الان بقیه فک میکنن از من سطحش پایین تره