از هر حرف و رفتاری زود ناراحت میشم انقدر که همه پشت سرم میگن لوسه اما دست خودم نیست زودی اشکم میلد و تا چند روز سذگر یه حرف با رفتار خود خوری میکنم گاهی دلم میخواد بمیرم که انقدر ازار نبینم از مردم خسته ام از اینهمه دلخوری
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
منم همینطوریم.بعد از ازدواج انقدر رفتارای عجیب غریب از قوم شوهر دیدم.حساسیتمو مجبور شدم کم کنم چون در غیر این صورت باید میمردم.باید اعتماد به نفستو زیاد کنی و کمی خودخواه باشی تا نظر بقیه انقدر برات مهم نباشه.مردم هر روز به چیز میگن و معمولا برداشت درستی ندارن.کار خودت رو بکن.
کاش منم بتونم.مامانم میگه تقصیر منه زیاد نازتو کشیدم لوس شدی
اعتماد به نفستو ببر بالا و کمی خودخواه باش.وقتی وارد بازار کار بشی یا بین افرادی قرار بگیری که احساساست براشون مهم نباشه و البته بخوان زیر آبت رو بزنن و موقعیتت رو چه اجتماعی و چه شغلی ازت بگیرن.مجبور میشی عوض شی.