2777
2789
عنوان

حس خوب يعني... جاي خالي رو پر كنيد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم خیلی سخته  میتونم بپرسم برای چی؟

راستش خودم نمیدونم چرا

یهو بدون دلیل همه چی ریخت به هم

خیلی ها میگن چشم خوردیم از بس که باهم خوب بودیم

همه دوستامون همیشه میگفتن اصلا مثل شما دوتا نیست

یعنی پول زیاد😍

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
آلرژی داره دیگه توان ندارم.ببین صورتشو تازه توی عکس خوب افتاده

وای بمیرم واسش😭😭😭😭😭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حس خوب یعنی گوجه سبز و نمک وآب لیمو😋

حس_خوب# یعنی سلامتی#  

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]
امروز میگه برو بعد فرداش میگم مامان من دارم میرم دیگه خودت گفتی برو اونم درجواب میگه : من کی گف ...

بگومادر جان بچه هاي فاميلم زير زيركي كاراشونو ميكنن نميان همه جا جار بزنن كه 😅

👩🏻🌸♍️