2777
2789
عنوان

حرفش درگیرم کرد😁

467 بازدید | 17 پست

با دوستم که پسر هست رفته بودیم غذا بخوریم یه جایی که اون میشناخت و من اولین بار بود میرفتم. صاحب فست فود میشناخت دوستمو. اخرش که اومدیم خدافظی کنیم دوستم اول خدافظی کرد و منم گفتم دستتون درد نکنه خدافظ. اقاهه بهم گفت خانوم سایتون بالای سر! 

متوجه تشدم این حرف یعنی چی. هیچوقت نشنیده بودمش

بعدش که اومدیم بیرون دوستم مسخره بازی در میاورد میگفت خانوم سایتون بالای سر. خانوم سایتون مستدام😂

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی

یعنی سایتون بالا سر دوستتون؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
منظورش قدمتون بالای سر بوده با سایتون مستدام قاطی کرده

قدم که روی چشمه نه بالای سر...

چقدر قاطی پاتی شد😂😂😂

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
از این جملش متوجه شدم  حالا اگه گارسون این جمله رو بگه میگیم واسه جذب مشتریه اما صاحب رستوران ...

اصلا یعنی چی این جمله

یا منظورش این بوده که سایت بالا سر دوستت باشه 

یا منظورش این بوده که من اونقدر در برابر شما حقیرم‌ که شما سایت رو سر منه.

اه قاطی کردم نصف شبی.

این چه جمله ای بوده گفته.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده