خیلی ببخشید شمام با هربار عطسه و سرفه حتی اگه ادرار نداشته باشین باز لباس زیزتون خیس میشه ؟خسته شدم همش فک میکنم نکنه اب کیسه ابه یا طبیعیه؟اخه اینقدر و هر دفه؟؟
بازم معذرت میخوام
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هم سرفه هم عطسه خودشم مثلا تازه از دستشویی اومدم باز تا عطسه میکنم اینطورم البته ویار بد بود تهوع و استفراغ شدیدم داشتم ک اونموقه هم بلا استثنا اینطور بودم و کلا....
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
نه خوده ادراره چ نشسته چ خوابیده چ ایستاده اینطورم بخدا خسته شدم از بس عوض میکنم چ وضعیه مندار ...
خب اگر ادراره اشکالی نداره مثانه ات کوچیک شده سعی کن سرفه نکنی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏