2777
2789
عنوان

باردار بیاین

116 بازدید | 25 پست

یه سوال دارم روم نمیشه بپرسم اما میپرسم

خیلی ببخشید شمام با هربار عطسه و سرفه حتی اگه ادرار نداشته باشین باز لباس زیزتون  خیس میشه ؟خسته شدم همش فک میکنم نکنه اب کیسه ابه یا طبیعیه؟اخه اینقدر و هر دفه؟؟

بازم معذرت میخوام

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اینجوری نیستم 

به دکترت بگو حتما

چه رنگیه ترشحه؟ مثل ابه یا زرده مثل ادرار؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من بعضی وقتا با عطسه

هم سرفه هم عطسه خودشم مثلا تازه از دستشویی اومدم باز تا عطسه میکنم اینطورم البته ویار بد بود تهوع و استفراغ شدیدم داشتم ک اونموقه هم بلا استثنا اینطور بودم و کلا....

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هم سرفه هم عطسه خودشم مثلا تازه از دستشویی اومدم باز تا عطسه میکنم اینطورم البته ویار بد بود تهوع و ...

منم مثل توام ویار نداشتم اصلا 

ولی این عطسه و اینا اره میگم شاید مال عفونت باشه نمیدونم

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤
نه من اینجوری نیستم  به دکترت بگو حتما چه رنگیه ترشحه؟ مثل ابه یا زرده مثل ادرار؟

نه خوده ادراره چ نشسته چ خوابیده چ ایستاده اینطورم بخدا خسته شدم از بس عوض میکنم چ وضعیه  مندارم

نه خوده ادراره چ نشسته چ خوابیده چ ایستاده اینطورم بخدا خسته شدم از بس عوض میکنم چ وضعیه  مندار ...

خب اگر ادراره اشکالی نداره مثانه ات کوچیک شده سعی کن سرفه نکنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره منم میشم ازترس رفتم سونو مقدار کیسه اب رو سنجید گفت پارگی نداره مقدارش نرماله شما هفته چندی؟

هفته ۳۲ هستم حالا من اب کیسه ابم زیاده خیلیه دکتر مشکوک شده سونوی بعدی مشخص میشه علتش