2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣فکر کردم واسه اون خل مغز تاپیک زدی

منم بخدا😂😂😂😂

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

سلامتی بچم خودم شوهرم مامانم داداشام و بچه های آیندم و برادرزاده های آیندم دوتا عمه هام یه دونه عموم مقداری هم پول حلال که خوب زندگی کنیم اگرم پولو نداد عیب نداره همون تن سالم بده کافیه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
جانم؟؟کارم داشتی ؟

نه شما نبودی یه آرزوی دیگه بود اومد توی یه تاپیک عکس س ک س گذاشت بیشعور

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
منظورت همون آرزو بود توی تاپیک قبلی که عکس گذاشت؟😂😂

آره

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

کی؟

یه بدبخت عقده ای داره عکسای مثبت۱۸ میذاره اسمشم ارزوعه انگار ارزوش اینه که اینجوری باشه شغل شریف خونوادگیشونو ادامه بده😅

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

😑میشی  

دارم دکتر میشم تازه :/

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
سلامتی بچم خودم شوهرم مامانم داداشام و بچه های آیندم و برادرزاده های آیندم دوتا عمه هام یه دونه عموم ...

همین....ان شاالله براورده شه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

نه شما نبودی یه آرزوی دیگه بود اومد توی یه تاپیک عکس س ک س گذاشت بیشعور

وااااااااااااای بلا ب دور😨😂😂😂

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
یه بدبخت عقده ای داره عکسای مثبت۱۸ میذاره اسمشم ارزوعه انگار ارزوش اینه که اینجوری باشه شغل شریف خون ...

آهان یکی الان تاپیک زد نی نی یارا رسیدگی کنن باز رف اونجا عکس گذاشت

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖