2777
2789
عنوان

دعواااا

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقصري شايد پولش نرسيده بخاطر اينكه كادو ك نبايد عوض كني

‏ما تنبل نیستیم، ما فقط معتقدیم عجله کار شیطونه...😜🙈                                                                                        میشه ی صلوات مهمونم کنی😍💫❤

ببین عزیزم من چند سال پیش با یک خانم مسن آشنا شدم و اجازه داد چند روز توی شهرشون مهمان خونش باشم پارسال اومد خونمون منم حسابی جبران کردم وقت رفتن هم کلی ماهی و میگو بهش بعنوان سوغات دادم توی این مدت هم با بقیه آشنا شد و امسال دوباره اومدن اینبار هر روز خانه ی کسی دعوت بودن منم دوباره سفره خیلی سنگین براشون گذاشتم و وقت رفتن دوباره براش ماهی و میگو تهیه کردم قبل از رفتن بهم پلاستیک داد و گفت سوغاتی هست به خدا اگه دروغ بگم وقتی بازش کردم توی یکی ساپورت دست دو بود که اسم کسی دیگه روش نوشته بود و توی پلاستیک بعدی که اسم خودم بود یک لباس کهنه استفاده شده بوی بد بود ضمن اینکه این خانم جز تیلیاردهای شهرشان هست و بچه ها ش همه اروپا هستن هنوز دلیل ایم کار زشتشون نمیدونم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

شما جنس خارجی بردی براش ...شاید جاریت کادو خوب میده ..خوبم میگیره ....اگه شما هم خارجی میبری پس قضیه فرق میکنه .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
شما جنس خارجی بردی براش ...شاید جاریت کادو خوب میده ..خوبم میگیره ....اگه شما هم خارجی میبری پس قضیه ...

اتفاقا جاریم و شوهرش خیلی خسیسن به نسبت ما. اصلا به کسی کادو بدرد بخور نمیدن.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
اخه هفته قبل رفته خونه اون یکی داداشش براش جنس خارجی همینو برده که دوبرابر این قیمتشه. دردم از اینه ...

تو هم رفتی خونش یه جنس آشغال بخر ببر .یاد مامانم افتادم جاریش برای کادو خونش یه سینی گرد هزار و پونصد تومنی میخره میاره برای بیست سال قبله .مامانمم حرصش میگیره اونا خونه خریدن مامانمم یه سینی عین همون پیدا میکنه بیضی شکل میبره خونش .بعضی ها خودشون و زرنگ حساب میکنن 

اخه هفته قبل رفته خونه اون یکی داداشش براش جنس خارجی همینو برده که دوبرابر این قیمتشه. دردم از اینه ...

عزیزم

اگرم فرق بذاره بین برادراش میذاره

شما چرا ناراحت میشی

هرکسی حق داره یکی رو بیشتر از دیگری دوست داشته باشه یا باهاش راحت باشه

تاپیک حسینی 🚩

سوال دارم

مادر شوهری بود میومدین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3197316/تاپیک-حسینی-نمیاین-تاپیک-مادر-شوهری-خوب-میرینیه-دیقه-بیاین

دوستان‌حلالم کنید🤨اگرخوبی‌دیدین که فکر نکنم اگر بدی دیدین حتماحقتون بوده اگرم چیزی ندیدین خودتونو ب ی چشم پزشک نشون بدین 🙁😐
یه جاری دارم فوق تخصص بنجل کادو دادنه ،کادوهاش ازین ور میاد تو خونه ازونور سربه نیست میشه از طر ...

😁😁😁

واقعا تخصص ميخواد اين كار كه بعضي ها خوب از پسش برميان. هميشه توي فاميل يكي دو نفر اين جور متخصص هستن😀ا