2821
2789
عنوان

قانون جذب

275 بازدید | 28 پست

بچه ها تا الان شده با قانون جذب به اون چيزي كه ميخواستين رسيده باشيد؟ ايا واقعيت داره همچين چيزي واقعا هست؟؟؟؟؟ 

❤️براي شفاي مريض ها لطفا يه صلوات بفرستين❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قانون جذب همچون يك دستگاه فتوكپي عظيم عمل مي‌كند؛ بدين صورت كه آنچه را شما دقيقاً فكر يا احساس مي‌كنيد، عيناً به شما باز مي‌گرداند. اگر آنچه به شما باز مي‌گردد، آن چيزي نيست كه شما بدان مايليد، اين بدين دليل است كه غالب اوقات شما از انديشه‌ها و احساسات خود غافليد.

از انديشه‌هايتان آگـاه شويد، تا هرگاه احساساتتان نامطلوب بود، شيوه ‌احساسي خويش را تغيير دهيد يا آنكه جلوي آن احساس را بگيريد و اين امر را بدين شكل مي‌توانيد انجام دهيد كه به افكاري بپردازيد كه در شما احساس خوبي به‌وجود مي‌آورند.

به خاطر داشته باشيد كه محال است شما انديشه‌هاي نيك داشته باشيد و احساس بد، چرا كه احساسات شما نتيجه افكار شما هستند.

من واسه بچه دارشدن تمریناست انجام میدادم 

یعنی کتاباشو خریدی؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

#بخوانیم 🤓 📖💟 تعداد بیشماری از مردم تصور میکنند بر اساس قانون جذب به هر چه بیاندیشند اتفاق میافتد و میگویند من به خواسته ام فکر کردم ؛ اما چرا اتفاق نیفتاد؟براستی مشکل کار کجاست؟ آیا #قانون_جذب از کار افتاده است؟💟 جالب است بدانید که افکار شما اتفاقات زندگی شما را شکل نمیدهند بلکه همه چیز به #باورهای شما ارتباط دارد، زمانیکه در مورد خواسته ای فکر میکنید ولی به #دریافت آن #باور ندارید و باورهایتان راجع به خواسته تان با ترس و عدم لیاقت در بدست آوردنش آمیخته شده بنابراین سالها هم که به آن بیندیشد باز هم به نتیجه دلخواهتان دست نمی یابید💟 باورهایتان شما را در سطح مدار خواسته تان قرار میدهد و شما بواسطه تکرار افکارتان باورهایتان را شکل میدهید💟 #باور داشتن چیزی عاری از احساس نیاز در بدست آوردن آن خواسته است زیرا ایمان دارید آن خواسته متعلق به شماست و زمانیکه باور کنید چیزی را که میخواهید دارید دیگر ترس از نرسیدن در وجودتان ایجاد نمی گردد. چرا که شما باور دارید هم اکنون آن را دارید.این پیام از برنامه نی نی پلاس ارسال شده است.  http://app.niniplus.com/

آیهان عشق مامانه😍

زیبایی قانون جذب اینه که

می تونی از همین جایی که هستی شروع کنی

می تونی شروع به « درست فکر کردن » کنی

و می تونی در درونت موسیقی هماهنگی و شادی خلق کنی و قانون جذب شروع به پاسخ دادن به اون می کنه ❗️

هر چیزی که حالِتو بهتر می کنه حتما باعث می شه چیزهای بهتر و بیشتری به زندگیت جذب شن.

الان در حال خوندن این مطلب هستی.

این تو بودی که این مطلب رو حتی به زندگیت جذب کردی و باز هم انتخاب با خودته که، اگه احساس بهتری بهت میده، از اون استفاده کنی و اونو تو زندگیت به کار بگیری.

اگه احساس خوبی از خوندنش نداری،

همین الان رهاش کن.

چیزیو پیدا کن که احساس خوبی به تو میده، چیزی که به ضربان قلبت طنین بیشتری میده.

🔑 پیرو قلبت باش و اونوقت جهان، درها رو به روت باز می کنه، حتی جاهایی که قبلا دیوار وجود داشت❗️

به خاطر همینه که من همیشه و در تمام طول روز این کارو انجام می دم: 👇

پیروی کردن از اشتیاقم، از شور و هیجانم و از الهامات درونی ام.✌️

🎯🎯🎯🎯🎯🎯

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش