2777
2789
عنوان

همسایمون...

185 بازدید | 5 پست

همسایه طبقه پایینمون هرچنوقت یه بارمیادکه شماانگاربایه چیزی محکم میکوبیدروسقف.حالابخدامااونقدرهام سروصدانداریم درحدمعمول یه خانواده ی4نفره یه دختره7ساله دارم که به اقتضای سنش جنبوجوش داره بقیه مون خیلی آروم امشبم اومدنمیخواستم درو واکنم ولی ول کن نبود دیگه طوری شده پاورچین توخونه راه میریم اینانشنون دیگه نمیدونم چیکارشون کنم

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
مام همینجوریم  همیشه شوهرم ب طبقه بالایی تذکر میده و اون زیر بار نمیره...

خب ماکه زیادسروصدانداریم ایناانگارتاحالاآپارتمان نشستن خب همسایه بالایی ماهم سرصداداشت حتی ساعت3نصف شب ولی مافقط یه باتذکردادیم وبیخیال شدیم ایناخیلی پیگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه ای که بچه باشه سرو صدا میره دیگه کسی هم مقصر نیست واقعا. الان من همش در حال تذکر به پسرمم که ...

واقعاهمینطوره این آقاوخانم خیلی بزرگش کردن منم مدام تذکرمیدم ولی خدایی بچه ی آرومیه مدام جلوتی ویه یامشغول خاله بازی باخودش 

امشب دیگه عصبی شدم گفتم دیگه ازدسشون نفسم نمیتونیم بکشیم همش باخودم میگفتم اگه بیاددرست جوابشوبدم بگم تاحالارعایت کردیم شمانفهمیدیدحالاهرجورمیخوایم رفتارمیکنیداصلابریدپیش مدیرساختمون ولی وقتی اومدبازم درکمال ادب جواب دادم