2777
2789
عنوان

بیاین یه دقیقه

78 بازدید | 6 پست

من و همسرم باهم دعواکردیم

۳ شب پیش شوهرم اومد بچه هارو برد باخودش من شهرستانم خونه مادرم فهمیدم بچه هارو برده تهران 

نگران شدم که اون میره سرکار بچه هام کجامیمونن.زنگ زدم به همسایمون گفت ۲ روزه مادرشوهرت بابچه ها اینجان

مادرشوهرم زنگ زده به دختر عموم که همسن پدرمه اونم تهرانه

الکی گفته ببخشید بچه ها دستشون خورده

سرحرفو بادخترعموم باز کرده و گفته من نوکر بچه هاشم هستم بزرگشون میکنم بعد گفته من نمیخوام زندگیشون بهم بخوره ولی فرشید تصمیمش جدیه میگه طلاق دخترعمومم گفته هانیه هم تصمیمش جدیه بعد گفته اعععع مادری که بچه هاشو ول کرده همون بهتربره 

به دخترعموم گفته به دوبال بریده ابوالفضل فرشید اتاق خوابه

درصورتی که شوهرم باشوهرخالم۵ دقیقه بعدش حرف زده گفته من از صبح بیرونم

چقداین زن پسته دروغ میگه رفته تو زندگی من رخنه کرده

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

حیفه زندگیتون که اگه قضیه کتک و اعتیاد و خیانت نیست به زندگیتون فرصت بدین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
حیفه زندگیتون که قضیه کتک و اعتیاد و خیانت نیست به زندگیتون فرصت بدین

شوهرمم میخواد درست شه اما فک میکنه غرور داره نباید کوتاا ه بیاد ۹ سال من گذشت کردم کوتاه اومد بابدترین چیزاکناراومدم

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

شوهرمم میخواد درست شه اما فک میکنه غرور داره نباید کوتاا ه بیاد ۹ سال من گذشت کردم کوتاه اومد بابدتر ...

عب نداره عزیزم تو زندگی باید گذشت کرد نه اینکه همیشه یه طرف گذشت کنه نه ولی برا نگه داشتن عشق باید گذشت کرد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️