2777
2789

من داشتم و الان باردارم بعد دوسال انتظار هرکاری ام کردم تو تایپیک باردار شدنم هست خواستین ی سر بزنین شاید کمکتون کنه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم‌من pco هستم ولی از نوع خفیفش پریودام عقب میفته این شایع ترین علاعمه واینکه رو صورتم یکم ...

من بخاطره قرص هایی ک خوردم پریودم منظم 

منظورم اینکه درد اینا ندارین

من اتفاقا الان تاپیک همینو زدم.منم درد کمر و زیرشکم و ترشحات بی بو و خارش سفید دارم ک خیلیا میگن بار ...

من کمر درد ندارم ولی زیره پهلوی سمت چپم ک pcodب شدت درد داره

من کمر درد ندارم ولی زیره پهلوی سمت چپم ک pcodب شدت درد داره

من علایمpco این بود ک ی ماه پری نشدم جلوی موهام ریزش داش و یددنه مو زاید زیرچونم زده بود رفتم دکتر گف ارهpcoولی زود فهمیدی ک متفورمین داد

دخترم همه دنیامه🥰
من تو پریودی خیلللللی درد داشتم  بعدا که سونو دادم گفتن بخاطر تنبلی تخمدانت فولیکولای ریز توتخ ...

من کیست داشتم برای اینکه بفهمم رفع شده با ن سونو دادم رفع شده بود ولی جواب سونو نوشته بود ک در تخمدان سمت چپ pcodرویت شد