2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بگم

512 بازدید | 51 پست

میگم پری روز شوهرم ماست خریده وقتی میخوایم بخوریم مادرشوهرم داد و بیداد میکنه ک چرا میخورین چه خبرتونه کم ماست بخورین شوهرمم عاشق ماسته باهرغذایی هم ماست میخوره

اما مادرش کوفتش میکنه

خواهرشوهرم دیشب خوراکی چیپس و پفک و کیک و شکلات و این چیزاخریده برا بچه های اونیکی خواهرشو بچه خودش حالا امروز بچه ها رفتن برداشتن بخورن مادرشوهرم جیغ کشید سرشون که چرامیخورید نخورید دست نزنید

شوهرم دیروز رفته کلی تنقلات خریده اوردیم بخوریم میگه نخورید چرامیخورید اصن علی تو چرا میری تنقلات میخری اخههههه نخر 

شوهرمم😒😒همچین حالتی داشت مامانشو نگامیکرد

ظهر داشتیم چیپس میخوردیم دخترخواهرشوهرم رفت ماست بیاره باچیپس بخوریم مادرشوهرم نزاشت زیاد بیاره دوقاشق ماست اورد

بعد رفت بازم بیاره مادرشوهرم دستشو گرفت محکم پیچوند گف نخورید ماستو تموم میشه

انیتاهم گف عزیز دایدای خریده تو چرا میمیری اخهههه

یعنی حرصم میگیره واس این ادا هاش به نظرتون چیکار کنم 

کلا میگه وقتی چیزی میخریم نخورید تابمونه فقط خودم بخورم و یااینکه انقد میمونه خراب میشه میریزم دور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا چه دغدغه هایی😐😐

اخه کار همیشگیشه

بخدا خیلی رومخه 

چندین بار شده شوهرم ماست خواسته اوردم بخوره

مادرش داد و بیداد راه انداخته که چه خبرته کم بیار اسراف میشه شوهرمم میگه مامان وقتی میخورم دیگه اسراف نمیشه ک 

ببخشید😵

اشکال نداره

حالا من چندوقت پیش تاپیک زدم که بچه ها نظرتون رو راجب این فیلم بگین

شیش متری و نیم

سریع پست زدن متری شیش و نیم 

یعنی اب شدما نمیدونم اصلا چرا اونطوری نوشتم پیش میاد

مادرشوهرتون صاحب خونش هستش و اختیار دار..

بنظرم که وقتی میدونیم کسی خوشش نمیاد توی خونش از چیزی استفاده کنیم ، این یعنی حق طبیعی صاحب خونه..

بهتره شوهرتون ماست و تنقلات و .. بخره توی خونه خودتون میل کنید تا اون بنده خدا هم اذیت نشه..دختر خواهر شوهرتون هم بنظرم گستاخی کرده.اگر ‌عقد هستین

خوراکیهاتون رو‌خارج از خونه میل کنید