2777
2789
عنوان

کیا پیاده روی اربعین رفتن ؟

1167 بازدید | 38 پست

ممنون میشم دوستایی ک رفتن بیان یکم از تجربیاتشون بگن ..... در ضمن بچه دارم ۵ سالشه

هرگونه توهین و بی احترامی اکیدا مممنوعععه اصلا دوست ندارم کسی توهین کنه .. اگه ناراحت میشین اینجا نیایید 

با عشق 😙

همسایه ما با سه تا بچش رفت یکی شیر یکی یه باد بهش بخوره مریض میشه 

به خودت بستگی داره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام ثبت نام کنم بریم میترسم نتونم برم دودل موندم والا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من رفتم لحظه شماری میکنم امسالم برم دخترم 4 سالش بود باکالسکه که بردم خیلی خوش گذشت سختی داره بابچه ولی واقعا اربعین رفتن کریلا یه چیزدیگس.دخترم انقدرخاطره خوش داره هی میگه مامان کی میریم کربلا آخه بهش گیر لباس خوردنی میدادن

شما بچه دارید ؟  انشالله

من نه ولی همسفرم بله و اصلا هم مشکل پیش نیومد بالاخره به هم کمک کردیم یه ذره از نظر بهداشتی حواستون باشه اتفاقی نمیوفته مثل شستن دست و سعی کنید دارچین و عسل همراه خودتون داشته باشی بخورید از بیماری ویروسی جلوگیری میکنه بهتر هم از موکبهای ایرانی غذا تهیه کنید لیوان هم مخصوص بچه حتما داشته باشید

خدایا شکرت