همسایه ما با سه تا بچش رفت یکی شیر یکی یه باد بهش بخوره مریض میشه
به خودت بستگی داره
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من میخوام ثبت نام کنم بریم میترسم نتونم برم دودل موندم والا
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من نه ولی همسفرم بله و اصلا هم مشکل پیش نیومد بالاخره به هم کمک کردیم یه ذره از نظر بهداشتی حواستون باشه اتفاقی نمیوفته مثل شستن دست و سعی کنید دارچین و عسل همراه خودتون داشته باشی بخورید از بیماری ویروسی جلوگیری میکنه بهتر هم از موکبهای ایرانی غذا تهیه کنید لیوان هم مخصوص بچه حتما داشته باشید