2777
2789
عنوان

بخشش مهریه

358 بازدید | 26 پست

همسرم میگه نصف مهریه ت رو ببخشش منم نصف خونه رو به اسمت میکنم و اون نصف رو بابام‌ پولش رو داده فقط به اسم اونه 

تقریبا ارزش نصف مهریه و نصف خونه برابره 

منم مهریه م رو اجرا گذاشته بودم میگه من خونه رو ضمانت میدم تو هم نصف مهریه ت رو بده برگردیم سرخونه زندگیمون 

نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخش و برگرد و عاقل بشید جفتتون . از دادگاه و دادگاه بازی چیزی عاید آدم نمیشه جز خستگی و نا امیدی و حرفها و نگاههای  نا مربوط 

مهریه من 500 تا سکه بود اما من نقشه داشتم واسه شوهرم . عقد کردیم دو روز بعدش تولدش بود من رفتم مهریه ام و کردم 72 تا . انگار دارم نفس میکشم . من از اول هم برای مهریه و حق و حقوق فکری نداشتم همیشه به خودم میگفتم اگر مشکلی تو زندگیم باشه خیلی آروم میرم تا شوهرم متوجه بشه کیو از دست داده . الانم یه جوری زندگی میکنم که نه سیخ بسوزه نه کباب در کمال آرامش و شادی . تو خونه 35 متری مستاجری اما واقعا خیلی حال میده . دردسر و بچگی زیاد داشتیم باهم اما الان 5 ساله آدم خوبی شدم یعنی خیلی خوب بودم اما بلد نبودم خوبی میکنم بی توقع باشه الان بی توقع و راحتم 

الان اگه ثابت بشه مرد مالی نداره که ازش مهریه پرداخت بشه هر 6 ماه یه سکه براش میبرن

با این اوضاع مهریه دادن و با توجه به وضع مالی شوهرت باید درست فکرکنی..

توی همه شهرها یه روز در هفته توی دادگستری وکلای مشاور رایگان حضور پیدا میکنن توی واحد معاضدات که مشاوره رایگان میدن یا وکالت رایگان انجام میدن با توجه به شرایطت از اونا مشاوره درست بگیری بهتره

الان اگه ثابت بشه مرد مالی نداره که ازش مهریه پرداخت بشه هر 6 ماه یه سکه براش میبرن با این اوضاع مه ...

اخه اینش برام سخته که پولش رو بابام داده حق خودم رو به خودم میبخشه