2777
2789
عنوان

خیالتون راحت نی نی سایتیا ازدواج دختر بچه۱۰ ساله بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 145 پست
من میگم اونا جز رسمشونه اونا یه دختر ۱۸ ساله رو ترشیده حساب میکنن گاهی بچشون از زمان به دنیا اومدن ا ...

خب پس اگه اینجوریه باید بگی خیلی غلط میکنن رسمشون هم اشتباهه نه اینکه بگی چه اشکالی داره!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچ اشكالى نداره عزيزم نديدى دختره چه قد ميخنديد به قول بعضيا بش نمياد ناراضى باشه اخه نه اينكه خيلى ...

چه خوش خیالی تو فرهنگ اینا اگر طلاق بگیری یا حرف طلاق بزنی شبونه بابای دختر خودش دخترشو میکشه یا شوهره زنه رو نخواست ندارن 

بعد گذشت ۶ سال کجا به سن قانونی میرسه؟

به سن قانوني نميرسه، عاقدم تو فيلم ميگه عقد موقت، چون نميتونن عقد دائم كنن توي اين سن، تا برسه به سن قانوني. واقعا مملكت عقب افتاده اي داريم، دور از جون با فرهنگهامون.

منم میگم اونا جز فرهنگشونه و شاید برا ما خیلی تعجب اور باشه و ممکنه هر زنی تو بیست سالگی نظرش عوض بش ...

آیا یه فرهنگ نمیتونه غلط باشه؟!

آیا فرهنگ غلط نباید تغییر کنه؟!

مادرِ من معلم بود و تو مدرسشون خدمتکارِ خانمی داشتن که با عذاب وجدان برای مادرم تعریف کرد که دخترش رو تو سن کم شوهر داده و دخترش تو ۱۳ سالگی بچه دار شده و اینقدر زایمان براش سنگین بوده که دکتری که بالا سر دخترش بوده بعد از به دنیا اومدن نوه ش زدهه بوده تو گوش مادر دختره!!!و دعواش کرده بوده که چرا دختر رو زود شوهر داده

ازدواج تو اون سن فاااجعه س

بچه تو فضا و حال و هوای کودکانه خودشه! و مجبورش میکنن با عدم اگاهی با یه نره غول همبستر بشه 

و زایمان و بارداری و .. که بماند

_آبنبات هستم_
بچه ها به قبیله ها و عشیره ها توهین نکنید من خودم از اونا نیستم از کارشون هم دفاع نمی کنم ولی اونا س ...

راست میگین باید تشویقشون کنیم و الگو قرارشون بدیم و جایزه ای برای این سطح فرهنگیشون درنظر بگیریم و ترویجش هم بکنیم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خب مشکل ما این بود فقط همین یه مورد ؟ما قانون حمایتی میخواییم نه صرفا فقط یه ازدواج که رسانه ایی میش ...

یهو که نمیشه عوضشون کرد افکار هزار ساله راکه نمیشه تغییر داد باید بمرور ومرنگ بشه

یا رب العالمین

واقعی ؟از دیشب ک فیلمو دیدم اعصابم بهم ریخته مردک پلید😞

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮