2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خب

99 بازدید | 28 پست

چرا کسی نیست بگه چطوری لینک میزارن 

خیلی زوره گفتنش یعنی ؟!!!

میخام تاپیکم حذف شه چطوری لینکشو بذارم تو تاپیکی که نینی یار زده ؟

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       

اونجا ک عکست هست بزن برو تو لیست تاپیکات اگه با گوشی هستی روش نگه دار گزینه کپی لینک میاد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو رو تاپیکی ک میخای حذف کنی دستتو نگه دار رو تیترش یه نیم صفه باز میکنه برات چندتا چیز نوشته توش شما کپی نشانی پیوندو انکخاب کن کپی میشه لینک برات

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
برو توصفحه ای که میخای لینکشو کپی کنی. بالا ی صفحه تو کادری که تایپ میکنی بزن نگه دار کپی کن. بعد هر ...

😥😥نفهمیدم 😬

@sara_4795  

باز تاپیک ترکید😁

لطفا این سن منو حدس بزن قول میدم ریپلای اخرم باشه اینجا تاپیک پَرته کسی نمیاد مرسی

ببخشید استارتر هر تاپیکی میرم میترکه دیگه اینجا گفتم😑❤

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
عزیزم برو رو تاپیکی ک میخای حذف کنی دستتو نگه دار رو تیترش یه نیم صفه باز میکنه برات چندتا چیز نوشته ...

خب بعدش کپی کنم تو تاپیک حله 

@sara_4795     باز تاپیک ترکید😁 لطفا این سن منو حدس بزن قول میدم ریپلای اخرم باشه اینج ...

جریان چیه؟! 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.