2821
2789
عنوان

بیاین کمک...

81 بازدید | 11 پست

سلام...

چن هفته پیش اومدم اینجا ازتون کمک خواستم.و روز بعدش سریک قضیه تموم شدرابطه ی چن سالم.بااینکه خیلی از شرایطای ازدواجو نداشت و بدبینیو بددهنی و عصبی بودنم اخریا نشونم داد اما گاهی وقتا یک حس غریبی گلومو میگیره.نمیدونم چم شده که خصوصیات خوبش میاد جلوچشمم.من میخوام برای کنکور بخونم.۲۲سالمه.نیاز ب فکر اروم دارم.بااینکه اونقد حالم بد نیس اما خیلی چندروزه یادش میفتم.میشه از تلقین بگین ک چطوری میتونه ذهنمو اروم کنه؟

سعی کن با کتاب خوندن وباشگاه رفتن و...خودتو سر گرم کنی تا بهش فک نکنی..وقتی بتونی۲۴ ساعت کامل بهش فک نکنی مطمئن باش بقیشم میتونی

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
سعی کن با کتاب خوندن وباشگاه رفتن و...خودتو سر گرم کنی تا بهش فک نکنی..وقتی بتونی۲۴ ساعت کامل بهش فک ...

باشگاه میرم.سرمم همش گرم میکنم و فکر خیلی تونستم موفق شم اما یک وقتایی حالمو فکرش میگیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه میرم.سرمم همش گرم میکنم و فکر خیلی تونستم موفق شم اما یک وقتایی حالمو فکرش میگیره...

اون لحظه باید یه کار هیجانی انجام بدی که خیلی درگیرت کنه...تنها نباش تا بخوای به فکرات دامن بزنی 

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
منم مثل خودتم همه بهم میگن خودت و سرگرم کار کن تا از فکرش در بیای

مامانم همش همینو میگه.من واقعا سرمو گرم کردم.اما فکر هرجایی میره.و یک وقتایی من تسلیم میشم.بازم خداروشکرمیکنم ک کلی دلیل برا تموم شدن داشتم اگر دلیل نداشتم حتما بااین دلرحمیم داغون میشدم‌‌..

مامانم همش همینو میگه.من واقعا سرمو گرم کردم.اما فکر هرجایی میره.و یک وقتایی من تسلیم میشم.بازم خدار ...

زمان باعث فراموشی میشه ،تحمل کن همینکه عاقلانه داری رفتار میکنی و آیندت و خراب نکردی خدا روشکر کن من شوهر سابقم خیلی اذیتم کرد بعد طلاق دلم براش تنگ میشد گریه میکردم بعد یک سال که گذشته اصلا بی تفاوتم اگر جایی هم ببینمش برام اصلا مهم نیست 

زمان بتعث فراموشی میشه ،تحمل کن همینکه عاقلانه داری رفتار میکنی و آیندت و خراب نکردی خدا روشکر کن من ...

این ادم منو خیلی رنجوند.اما من اشتباهم اینه که یک وقتایی کارای خوبش میاد جلوچشام.

اما واقعیتاروهم میبینم.

این ادم منو خیلی رنجوند.اما من اشتباهم اینه که یک وقتایی کارای خوبش میاد جلوچشام. اما واقعیتاروهم م ...

همه ما اینجوریم ولی همیشه به بدیهاش سریع فکر کن تا ازش کم کم متنفر بشی

2823
2791
2779
2792