2777
2789

برو محترمانه بهش بگو میخوام اینو پس بدم، جاهای دیگه قیمت کردم ارزون تر بوده. ببین‌چی میگه اگه‌پس نگرفت بگو پس من به راحتی شکایت میکنم.

من چند وقت‌پیش یه عروسک ایرانی برای دخترم خریدم ۳۵ تومن، گفتم تخفیف بده، گفت مقطوعه، گفتم نرم جای دیگه گرون داده باشید؟ گفت اگه نمیخوای کارت پولت رو پس بدم، گفتم نه کارت رو بکش اما اگه میگی مقطوع، یعنی قیمت مناسبه،گفت همه جا همینه. از برخوردش خوشم نیومد، رفتم سرچ کردم دیدم ۲۲ تومنه چند جا دیگه هم پرسیدم، زورم گرفت، رفتم دم مغازه گفتم‌میخوام پس بدم..خلاصه برخوردش خوب نبود منم گفتم مشکلی نیست میرم شکایت میکنم، اونم‌گفت برو، منم گفتم باشه به راحتی شکایت میکنم (شکایت خیلی راحته و اینترنتیه). اما اون یکی همکارش اومد و خیلی خوش برخورد ۱۰ تومن پس داد و  از دلم در اورد

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بهتره شکایت نکنی، خیلی دیر رسیدگی میکنن و فقط جریمش میکنن، در واقع پولت فکر نکنم برگرده

اگه همه بیخیال شکایت بشند که طرف کار خودشو ادامه میده همینجوری

حتما شکایت کن رسید پرداخت پولت رو هم نگه دار لازمت میشه

اگه همه بیخیال شکایت بشند که طرف کار خودشو ادامه میده همینجوری حتما شکایت کن رسید پرداخت پولت رو هم ...

آره درست میگی. نباید بیخیال گذشت. من واقعا میخواستم شکایت کنم. ۱۰ ۱۲ تومن ارزش نداشت، اما گفتم اول به خودش بگم شاید متوجه کارش بشه و بعد شکایت کنم. دیگه دیدم همکارش اومد و با ملایمت و منطقی صحبت کرد، از شکایت انصراف دادم.

آره درست میگی. نباید بیخیال گذشت. من واقعا میخواستم شکایت کنم. ۱۰ ۱۲ تومن ارزش نداشت، اما گفتم اول ب ...

من پارسال سر یه کیف 60 هزار تومنی از بامیلو شکایت کردم.شش ماه طول کشید ولی آخر پولمو پس گرفتم.

تازه گرون فروشی نبود کیفیت نداشت و روز اول زیپش شکست

من پارسال سر یه کیف 60 هزار تومنی از بامیلو شکایت کردم.شش ماه طول کشید ولی آخر پولمو پس گرفتم. تازه ...

آفرین...شنیدم طول میکشه اما فکر نمیکردم پول رو پس بدن  تجربه شد برای تخلف بعدی که شکایت کنم  

آفرین...شنیدم طول میکشه اما فکر نمیکردم پول رو پس بدن   تجربه شد برای تخلف بعدی که شکایت کنم & ...

یه نفر زیر همون کیف کامنت گذاشته بود که زیپ هاش زود میشکنه.منم ازش اسکرین گرفتم و پیوست مدارکم کردم.بعدا اومدند کامنت رو پاک کردند و تکذیب کردند ولی آخر مجبور شد پولو پس بده