moonjel مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 46 عنوان روش جدید کادوپیچی 200 بازدید | 8 پست دوستا و مامانای گل براتون یه کیلیپ پیداکردم که کادو هاتون قشنگ تر کادو کنین خیلی هم نمیخاد چسب و این چیزا استفاده کنید خیلی عالیه حتما ببینیداولش یکم سخته چون خودم امتحان کردم ولی بعد یادش گرفتم برای تولد یکی از دوستام بعد که بهش دادم بقیخ دوستانم گفتن به ما هم یاد بدهو تصمیم گرفتم خوب برای همه بزارمش ولی مشکلش اینکه اینجا آپلود نشدلینک سایتش ومیزارم حتما ببینید !روی این لینک کلیک کنید. 1398/06/12 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3teresa3 عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 7718 مامان بزرگ منم اینجوری شیک و پیک بقچه پیچی نه ببخشید کادو پیچی میکرد
دوس_دختر_قبلی_بردپیت عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 764 مامان بزرگ منم اینجوری شیک و پیک بقچه پیچی نه ببخشید کادو پیچی میکرد آره ب همین سوی چراغ ننه جون منم میخواد بره حموم بقچه شو هینطوری میبنده
moonjel مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 46 لینکه کار نمیکنه چرا دوست عزیز رو کلمه ی لینک کلیک کنید.
moonjel مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 46 آره ب همین سوی چراغ ننه جون منم میخواد بره حموم بقچه شو هینطوری میبنده خوب خوبه کههه کمتر هزینه و خرج میکنیم تازه کاغذ هم کمتر استفاده میشه .
دوس_دختر_قبلی_بردپیت عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 764 چرا دوست عزیز رو کلمه ی لینک کلیک کنید. آهان دیدم همون کاغذ کادوئه کافی بود فکر کنم ژاپنیا خیلی مایه میذارن برای کادوپیچیفکر کنم ایرانیا رو ندیدن ک موقع کادو باز کردن کاغذ کادو رو جر میدن اصلا هیچی ازش باقی نمیمونه
دوس_دختر_قبلی_بردپیت عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 764 خوب خوبه کههه کمتر هزینه و خرج میکنیم تازه کاغذ هم کمتر استفاده میشه . آره خوبه ولی ب شرط اینکه پارچه رو بهمون پس بدناااا