2777
2789

🖤🖤لطفا لطفا کسایی که اعتقاد کامل دارن و مطمئن هستن حاجت روا میشن و بی بی رقیه جوابشون رو میده کامنت بزارن و دعا کنن سپاسگزارم🖤🖤

حاجت داری گرفتاری میخوای دست به دامن بی بی رقیه سه ساله اباعبدالله بشی که گره های بزرگی با دستهای کوچکش باز میکنه بیاین با ذکر زیر به ایشون متوسل بشیم

315 مرتبه یا سید الشهدا جان بی بی رقیه بحق ناله هاشون ادرکنی🙏🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا اعتقاد دارم،اما میتونم یه انتقاد کنم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
جانم بفرمایین؟

دوست من،ذکر گفتن بسیار ثواب داره و سفارش شده.اسم اهل بیت رو آوردن یاد خداست.اما بهتر نیست ذکری گفته بشه که فایده عقلانی هم داره؟مثلا صلوات،یا اذکار دیگه.این چیزی که شما نوشتید،به نظرم خوب نیست.

باز هرطور خودتون صلاح میدونید.

التماس دعا

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوست من،ذکر گفتن بسیار ثواب داره و سفارش شده.اسم اهل بیت رو آوردن یاد خداست.اما بهتر نیست ذکری گفته ...

عزیزم چن تا ذکر از ایشون هست که با تعداد نام ‌ابجدشون میتونیم بگیم ۱.صلوات ۲.بی‌بی رقیه ادرکنی ۳.یا فتاح ۴.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف و السوء ۵.همین ذکری که گفتم هست و چندین بار به شخصه حاجت گرفتم و چون این ذکر برای اینروز مناسب بود اینرو اینجا درج کردم و گفتم اگه اعتقاددارین و از خانم کمک میخواین این ذکر رو بگین من نمیفهمم معنی اعتقاد برا شما چیه مرسی که انتقاد کردین موفق و پیروز باشین🙏