2821
2789
عنوان

زایمان 😢

538 بازدید | 59 پست

سلام دوست جونیا... 

من تازه واردم... 

بچه ها من اواخر ماه 6 بارداری هستم... و نی نی هم پسره 😉🙈

بشدتتتت از زایمان میترسم... هم از طبیعی و هم از سزارین.... 

مشهدی هستم و قراره بیمارستان امام حسین زایمان کنم و دکترم خانم جودی هستن... 

حالا اینجا کسی بوده که زایمان طبیغی راحتی داشته باشه ؟؟

یا اینکه بیمارستانش و دکترش مثل من بوده باشه؟؟

ممنون میشم اگه کمکم کنین و دلداریم بدید 💟🍭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم خییییییییلی میترسیدم ولی زایمانم سخت نبود کلا چار ساعت شد،خب به هرحال درد و اذیت داره ولی نی نیت که دنیا بیاد خیلی خوبه😊

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عزیزم نترس زایمان همیشه بوده و هست بهش فکر نکن ک کابوس بسازی! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اگه ترسوییی فقط سزارین کن چون خیلی راحته

انتخابی نیس که،مگه اینکه پول قلمبه بده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اولاالکی بترسی ممکنه زودزایمان کنی دومامادرشدی که شجاع باشی مامان ترسونمیتونه نی نی روخوب بزرگ کنه😁من فقط تجربه سزارین دارم که ازالان میگم کوچکترین ترسی توش نیست ۱۰هاهم دنیابیارم باهمین روش انجام میدم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗