2777
2789
عنوان

مبحث خیانت (آموزشی)

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 20 پست

ممنون عزیزم 

من خیانت ندیدم تا حالا

اما خودم به عشق سابقم خیلی فکر میکنم بعد از 6 سال ازدواج و یه بچه هنوزم نتونستم فراموشش کنم

هیچوقت نمیتونم شوهرمو اندازه ی اون دوست داشته باشم

ازدواجم اجباری بود

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
خوب بود ممنون اینارومیدونیم اما چرا فراموش میکنیم

دقیقن این ک نمیتونیم فراموش کنیم باعث میشه ریزبین بشیم و به هر حرکتش شک کنیم ک همین شک و بی اعتمادی باعث سرد شدن رابطه ها میشه و در نتیجه دوباره و دوباره و دوباره خیانت!!

همسرم دلیل من است. 💜🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  من خیانت ندیدم تا حالا اما خودم به عشق سابقم خیلی فکر میکنم بعد از 6 سال ازدواج ...

خوب عزیز دلم شما الان متعهد هستی دیگه هر چقدر که ازدواج اجباری و همسرتون رو نخواهید شما فکر و دهنتون در حال خیانته می‌دونی ،این تاثیر داره رو هر رابطه و رفتاری با همسرت ،،،ازت می‌خوام که بیشتر به خودت و همسرت و فرزندت فکر کنی به اینکه هر روز زندگی بهتری داشته باشی خیلیا بودن ازدواج سنتی و اجباری داشتن اما حالا خوشبخت و زندگیشونو دوست دارن و خدارو شکر میکنن که بهتر که به عشقشون نرسیدن ،،،اون آقا رو فراموش کنید چون قطعا ایشون هم شما رو فراموش کرده ،،به این فکر کن که امروز چکار کنم تا همسرم و خانوادم رو خوشحال ببینم،از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختی میکنم.

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

خیلی خیلی قشنگ توضیح‌ دادی راجه به خیانت به نظر من بدترین مدلش اینه که کسی که خیانت میکنه عاشق بشه اون وقت دیگه اون زندگی نابود میشه وای خیلی سخته همش سخته ولی این اخری که گفتم از همه بدتر