2777
2789

من از سرم و ازمایش نمیترسم فقط ماهیچه ای وحشت دارم😭😭

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموی من 60 سالشه هنوزم می ترسه همرو فش می ده اسم آمپول می یاد

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
عهه واقعا نمونه دیگه خوشبحالت کاش مال منم زودتر تموم شه 

قرار بود شنبه زایمان کنم.  دیروز دکتر بهم گفت خیلی سنگین شدی بچه بهت داره فشار میاره ( نیومده پایین) گفت بیا پنج شنبه عملت کنم. 

مال من خیلی سخت گذشت. چون همش حالم بد بود. 

الهی که مال همه خوب بگذره. 

از این دوران لذت ببر. با تمام اذیتاش،  از الآن دلم برا تکوناش تنگ میشه. 

قرار بود شنبه زایمان کنم.  دیروز دکتر بهم گفت خیلی سنگین شدی بچه بهت داره فشار میاره ( نیومده پ ...

آخه عزیزم انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم مال منم خیلی سخته سرکلاژ شدم دوسانت باز بودم الان هم هر روز دوتا آمپول میزنم و فقط خوابیدم 

آخه عزیزم انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم مال منم خیلی سخته سرکلاژ شدم دوسانت باز بودم الان ...

ای بابا. فعالیت کردی؟ چرا باز شدی آخه؟ مواظب باش. 

من سرویکسم کوتاه بود استراحت بودم. اما دکتر گفت سرکلاژ نمی کنم. کلا به سختی سرکلاژ میکنه.