2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟

77 بازدید | 9 پست

ی خانواده ای هست ک حتی قبل از به دنیا اومدن من پدر مادرامون باهم رفت و آمد داشتن و خلاصه صمیمی هستیم اما من حدود 4 ساله ک ندیدیمشون حالا حدود دو ماه پیش اونا منو برای پسر بزرگشون خواستگاری کردن ک جواب منفی دادیم چون خیلی از نظر فرهنگی باهم تفاوت داریم خیلی هااا خلاصه اینا چند بار دیگه هم تماس گرفتن ک بیامم و اینا ک بازم ما قبول نکردیم حالا هفته پیش من از پسر کوچیک اون خانواده تو اینستا ی پیام داشتم ک آره من دوستت داشتم اما چیزایی ازت شنیدم ک باورم نمیشه و تو هم مثل بقیه دخترایی و دنبال ی پاره انگشتی:// و در آخر هم بهم گفت ایکبیری ک من خیلی بهم برخورد ینی چی این حرفا؟مگه من چیکار کردم؟ تازه مگه منو برای یکی دیگه خواستگاری نکردن؟چرا اون یکی داداش داره بهم پیام میده؟ مگه خبر نداره؟؟

ب پیشنهاد مادرم منم جواب ایشون رو ندادم و حتی درخواست فالوش رو هم قبول نکردم حالا دیشب اتفاقی بیرون ک بودیم اونا رو دیدیم و ب اصرار خودشون رفتیم خونشون هر چند ک منو مادرم اصلا راضی نبودیم و می خواستیم برگردیم خونه یا تو ماشین بشینیم اما پدرم اصرار کرد ک زشته و اینا حالا دیشب دوباره بهم پیام داده و بابت قبلی ها معذرت خواهی کرد و گفت ک خیلی وقته دوستم داره و خیلی حالش بده و التماس کرده ک جوابشو بدم وگرنه ی بلایی سرخودش میاره و اینا منم الان نمی دونم چیکار کنم شاید اینا رو میگه ک جوابشو بدم شایدم راست میگه خیلی سردرگمم و استرسم دارم ک نگه راست بگه.

پ.ن:من اصلا از ایشون خوشم نمیاد چون الان 18 سالمه اصلا دوست ندارم الان ازدواج کنم یا حتی نامزدی ظاهرشون خوبه اما خانواده ب شدت مذهبی ک حتی دختراشون ناخن بلند نمی کنن حق ندارن موهاشون رو کوتاه کنن و اینا و ما هم نسبتا راحتیم 

من اصلاب ایشون فکر نمی کنم ینی علاقه ای نیست  اما الان نمی دونم چی کار کنم.

مامانمم همش میگه جواب نده ولی اگه حرفش راست باشه چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا غلط کرده به تو توهین کرده و تهمت زده حتما با مادرت صحبت کن که به مادرش بگه وکلی خجالت زده بشن 

دوما اون هیچ غلطی نمیکنه اصلا جوابش نده درواقع اون داره از سلاح ترحم و دلسوزیت برای خودش استفاده میکنه

بزار خوب اه و ناله کنه و دراخر بلاکش کن

خیلی ممنون از همتون خیالم نسبتا راحت شد  حتما ب مامانم میگم ک ب مامانش بگه  بازم ممنون ا ...

اره اگه نگی میگن ما برای پسراولمون به چشم عزوسمون میدیم ولی بادومی لاس میزدی وهزارتا تهمت وافترا بهت میبندن

اینه که اش نخورده و دهن سوخته

به نظرم مورد خوبی برای ازدواج نیست کسی که از اول ناسزا بگه خدا می دونه وقتی چند سال دیگه( به هر حال ادم ها پیر و زشت می شوند) چی می خواد بگه احترام در زندگی متاهلی خیلی مهمه 

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
به نظرم مورد خوبی برای ازدواج نیست کسی که از اول ناسزا بگه خدا می دونه وقتی چند سال دیگه( به هر حال ...

حرفتون کاملا درسته اما من اصلا ایشون رو ب چشم ی مورد برای ازدواج نمی بینم اصلا فقط الان می ترسم راست گفته باشه  و ی کاری بکنه و بعدا بگن ک تقصیر من بوده