2777
2789
اووم یعنی تا الان همش خدا خدا میکردم که بی بی ام مثبت بشه و حامله شده باشم...الان اگه بازم آزمایش خو ...

اصلأ تا امید نشو عزیزم که نا امیدی کفره فقط مطمئن باش خدا خودش شما رو دوست داره هر موقع بخواد نصیب میکنه برو آزمایش بده انشاا‌‌‌ ... حله ،بعدش علایم حاملگی نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بخواد تو هم نی نی دار میشی حرص خوردن نداره همه مدت زیادی منتظر میمونن توکل بخدا کن وخودتو ...

دقیقا تو این سه ماه بیخیال بودم من همش خودمو امیدوار میکردم کلی ورزش و رقص کردم 

هیچکس دقیقا خبر نداره فقط صبر و توکل بخدا داشته باشین بعدش الان اگه عقب زدی برو حتما آزمایش خون بده ...

اوهوم میترسم ازمایشمم منفی بشه ...ولی میرم‌ ولی می‌دونم اینم منفیه😭

اوهوم میترسم ازمایشمم منفی بشه ...ولی میرم‌ ولی می‌دونم اینم منفیه😭

وای چقدر منفی فکر می‌کنی یه نذر بکن و اینقدر بدل ات بد راه نده انشاالله بارداری فقط بگو علایم حاملگی نداری 

نترس خدا بهت میده بچه من پنج سال باردار نشدم حالا بچم کنارمه ولیییی شوهرم بیکارشده بچمم شیر خشکی خود ...

من دوس دارم بده پای همه سختیاش هستم..مبارکتون باشه انشالله همیچی رو روال قبل بر کرده 

اصلأ تا امید نشو عزیزم که نا امیدی کفره فقط مطمئن باش خدا خودش شما رو دوست داره هر موقع بخواد نصیب م ...

انشالله که هر چه زودتر بده

هیچ علائمی ندارم

مطمنم این تنبلی لعنتیه باز

[QUOTE=103421282]انشالله که هر چه زودتر بده هیچ علائمی ندارم مطمنم این تنبلی لعنتیه باز[/QUOT

عزیز من خودم بدون علامت باردار شدم نه حالت تهوع نه ویار نه هیچی ،استرس بخودت راه نده همین که سالمی شکر فقط بخودت بگو من می توانم 😊

اووم یعنی تا الان همش خدا خدا میکردم که بی بی ام مثبت بشه و حامله شده باشم...الان اگه بازم آزمایش خو ...

عزیزم بیبی چک برا بعضیا تا سه ماهگی منفی میاد 

ازمایشم امکانش هست منم زدم منفی بوده هم عروسام بچه اوردن میبینم ناراحت میشم ولی درست میشه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
من دوس دارم بده پای همه سختیاش هستم..مبارکتون باشه انشالله همیچی رو روال قبل بر کرده 

میده مطمئن باش تو رو خدا برا وضع مالی ما دعا کنید میترسم بچم گشنه بمونه 😢😢 خیلی برا نداشتن شیر حرف دارم میشنوم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
عزیزم بیبی چک برا بعضیا تا سه ماهگی منفی میاد  ازمایشم امکانش هست منم زدم منفی بوده هم عروسام ...

😖انشالله تو همین ماه عزیز شمام یه نی نی سالم و خوشگلی و صالح بیاد تو دلت و آرامش درونی بگیری با بچه ات