2777
2789
عنوان

کمککککککک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست
ببین ازمایش نرفتم  ولی بی بی چکم منفی بود اخری  بازم الان بزارم بی بی جک؟

الان لازم نیست

اولین ادرار صبح خیلی بهتره فقط نصف شب نری سرویس

فردا تست کردی منفی بود 

برو امپولو بگیر بزن یکیش فردا بزن تا شب پری نشدی یکی دیگه روز بعدبزن 2تا کافیه حتما موثره

داروخانه ها شاید بهت ندن 

اگه دیدی بهت ندادن بمن بگو تا یه راه بهت نشون بدم بهت بدن

الان لازم نیست اولین ادرار صبح خیلی بهتره فقط نصف شب نری سرویس فردا تست کردی منفی بود  برو ا ...

باشه الان دارم زعفرون میخورم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان لازم نیست اولین ادرار صبح خیلی بهتره فقط نصف شب نری سرویس فردا تست کردی منفی بود  برو ا ...

فقط اسم امپولشو نمیدونم 

بعد راهشو الان بگو دیگه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
بخور پناه بارخدا ایشاالله نتیجه بده

تو رو قران با دل پاکت برام دعا کن 

شرمنده بچه بهانه خوابش گرفته بود الان کامل برات تایپی ش میکنم

باشه عزیزم راحت باش

باشه عزیزم راحت باش

اسم آمپول   پروژسترون

چندین سال سابقه کاردرداروخانه رو دارم

این دارو بدون نسخه داده نمیشه حالا امتحان کن اگه دادن  که هیچی

اگه ندادن بهت 

دفترچه که داری 

داخل یکی ازبرگه های دفترچه درمانیت اون قسمتی که پزشک دارو مینویسه اسم این امپولو به انگلیسی بنویس به همراه دوتا اسم قرص دیگه پایینشو یه امضا بزن

دفترچه رو تحویل داروخانه بده 

عادی بشین تانسخه ت حاضر شه 

بهت میگن دکتر مهر نزده ببربده دکترمهرش کنه بگو دکتر دوره خداخیرش نده حواسش کجابوده 

چاره چیه.  شماداروها روندارید؟؟

در جواب میگن هست فقط ازاد حساب میشه

بگو اشکال نداره فرصت نمیشه برم پیش دکتر روبرگردم 

دکتر بی حواس تو کما بوده 

ممکنه ازت بپرسن مشکلت چی بوده بگو عقب انداختم باردارنیستم رفتم دکتر

حالا شکل نسخه رو برات می نویسم همینو ناخوانا بنویس

اون بالای نسخه تاریخ هم درج کن 

یه نکته دیگه هر برگ نسخه 3عدده 

اولی دکتر دارو مینویسه مهر امضا تاریخ شما میبری داروخانه ...دارو خانه اون برگه رو میکنه میبره واسه خودش

برگه دوم روش نوشته مخصوص دکتر ...دکتر هم اونو میکنه میبره واسه خودش

آخری که میمانه دفترچه روش نوشته مخصوص بیمار

یادت باشه نسخه رو نوشتی برگه مخصوص پزشک بکن بنداز دور اگه نه داروخانه شک میکنه اونی که روش نوشته مخصوص پزشک 

اولیه که نوشتی نه هاهاها اونو باید داروخانه بکنه

نسخه رو برات می نویسم میفرستم

زمان گرفتن دارو قرصها نگاه کن بگو ازاینها توخونه زیاد دارم نمیخواستم فقط زمان تحویل دارو اینو بگو

اسم آمپول   پروژسترون چندین سال سابقه کاردرداروخانه رو دارم این دارو بدون نسخه داده نمیشه حال ...

مرسییییییییییییییی 

حامله باشم سقطش میکنه؟