2777
2789
عنوان

چه ازمایش هایی

157 بازدید | 31 پست

وایی شماها خیلی مهربونین مرسی از تبریکاتون خانم گلی ها😍😍❤❤..من امروز فهمیدم باردارم. باید چه ازمایش هایی بدم؟ کسی میدونه بم بگه؟ 

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول عزیزم تبریک میگم ...

دوم برا ازمایش...تیتر بتا 

جواب رو میری دکتر 

یا مرکز بهداشت محلتون 

...

یه برگه میده برا ازمایش کلی

که رایگان میفرستن میدی حتی بدون بیمه....

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

دکترتو انتخاب کن، اولین ویزیت برو راهنماییت میکنه! 

آزمایش قند، تیروئید و... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام تبریک میگم

تیروییدی

قند و چربی و کبدی و بیو ان کرات

ویرال مارکرها

سی بی سی و آهن ذخیره و کلسیم و ویتامین دی و روی

بتا تیتر

خلاصه هرچی آزمایش دم دستت میرسه باید بدی😂

🧚‍♀️
اول عزیزم تبریک میگم ... دوم برا ازمایش...تیتر بتا  میری دکتر  یا مرکز بهداشت محلتون&nb ...

ازمایش های س ماه اول بارداری چیاس؟ من کسیو ندارم ازش بپرسم توی یه شهر غریبم راهنماییم کن مرسسسی

خدایا کمکم‌ کن❤
ببخشید من باید ۶ ام پری میشدم اما عقب انداختم پریروز و امروز بی بی چک زدم منفی بود. شما چنروز عقب ان ...

من از دو هفته پیش حالت تهوع و کمر درد و ترشح و سینه درد شدید داشتم الان س روز از پری گزشته و بی بی و زدم دو بار امتحان کردم دوبارشم مثبت شد. خب عقب انداختن پریود دلیل های مختلف داره حتما بارداری نیس برو دکتر ی قرص میده پری میشی

خدایا کمکم‌ کن❤
کدوم شهری؟ اینجا که رایگان نیست بتا فقطم آزاده

بتا نه عزیزم 

کل ازمایشات بعد بارداری رایگانه ...بری بهداشت محله میفرستن خودشون ازمایشگاه...

من سر اولی بارداریم رفتم ...بیمه هم ندارم 

سر دومی نرفتم ۵۴۰هزار تومن ازاد رفتم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...