2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا تو دیگه کی هستی😁😂😂😂😂

خو دکتر شرایطشو اینجوری گفت. تازه گفت اصلا استرس نداشته باش... خطا میده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خو دکتر شرایطشو اینجوری گفت. تازه گفت اصلا استرس نداشته باش... خطا میده

من صبح زود رفتم انقدد خوابم‌میومد ک فک کنم تو مرحله ارور دادن بود  انقد خمیازه کشیده بودم ک کنار لبام جر خورده بود دهنم اندازه تونل باز شده بود 😂😂😂😂😂

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
بابام مریض بود از بچگیم تا الان  مثلا گاهی میگم نکنه منم مثل بابام بشم و ازین فکرا

عزیزم وسواس فکری گرفتی،اگه میتونی مشاوره برو کمکت میکنه.یا با کتاب خوندن،جدول ،مجله ....خودت و سرگرم کن.عبادت کن ذکر بگو خیلی آروم میشی

من صبح زود رفتم انقدد خوابم‌میومد ک فک کنم تو مرحله ارور دادن بود  انقد خمیازه کشیده بودم ک کنا ...

😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بله خواهرم هر چند که شما بزرگش کردی ولی به شما نامحرمه

خب من که تا الان جلوش راحت بودم الان یهو بیام حجاب بگیرم یکم تو روحیه ش تاثیر نمی ذاره؟یا برا خودمم سخته دایم که نمیتونم روسری بپوشم.یجوری هم وابسته ست که مرتب من و میبوسه میاد تو بغلم.من خودم خیلی حواسم هست اما اینکه دایم روسری بپوشم سختمه 😩 هیچ راهی نداره؟؟؟