2777
2789
نه باو دیروز غروب حموم بودم تمیزه😂😂😂😂😂

منم نمیشورم‌میگم شب تا صبح زحمت میکشم میکروب  رشد میدم بعد پاشم بشورم مگ دیوونم البته برا نماز صبح ک وضو میگیرم‌شسته میشه دیه

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
واسه چی خیلی دلبسته ای به این دنیا هرزگاهی به قبرستون برو ی سر

دلبسته نیستم 

مثلا ترسم اینه یه روز صاحب بچه بشم بعد بمیرم 

بچم بی مادرشه :(این یکی از ترسامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش دو ساعت بیداریه درسته؟نیم ساعت قبل هم تو بیمارستان نشستن. بعد من همیشه قبل ازمایش هر چی ک باشه ...

ن بابااا این کارا چیه من راحت رفتم دادمو اومدم

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
دلبسته نیستم  مثلا ترسم اینه یه روز صاحب بچه بشم بعد بمیرم  بچم بی مادرشه :(این یکی از ت ...

خودت همچبن شرایط سختی داشتی یا تو اطرافیان که ترس اومده بهت؟

خدایاشکرت
دانشجوئم .. نمیتونم کار کنم .. خانوادمم الان نمیذارن کار کنم  این افکار گند زده به همه چیم

منظور سرگرمي ديگه بود

كلاس زبان و باشگاه و كلاس رقص خيلي تاثير ميزاره

بابام مریض بود از بچگیم تا الان  مثلا گاهی میگم نکنه منم مثل بابام بشم و ازین فکرا

اینا منشا روانشناسی از ترست دارن 

و عشق مادرانته نترس گلم چیزی نمیشه به کسایی نگاه کن که تا ۹۰ سال عمر کردن چیزیشونم نشذه نوه دار شدن بچشونم دبدن

خدایاشکرت
ن بابااا این کارا چیه من راحت رفتم دادمو اومدم

😁😁😁 من از 6 بیدارم ک ساعتای 8 تست بدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منظور سرگرمي ديگه بود كلاس زبان و باشگاه و كلاس رقص خيلي تاثير ميزاره

آره باید خودمو سرگرم کنم 

دستت درد نکنه 

احساس میکنم افکارم ، افکار یه آدم سالم نیس و واقعا حس میکنم مریض روحیم 

بله بپرسیددر خدمتم

ممنون عزیزم

پسر شوهرم از ازدواج قبلش از سه سالگی پیش منه،خیلی به هم وابسته شدیم دقیقا مث مادر و پسر واقعی.امسال 9ساله میشه و ماشاالله هیکلی درشته و قدش بلند یعنی به نسبت هم سالانش بزرگتر نشون میده.یجایی بم گفتن تو خونه جلوش بدون روسری و با تاب میگردی گناه داره نامحرم.منم گفتم از وقتی بچه بوده خودم حمومش دادم و دستشویی...یجوری که با من راحت تره تا پدرش.

حالا میخوام بدونم درست گفته یعنی من باید روسری بپوشم و حجاب بگیرم؟؟؟