2821
2789
من آخه قبلا جمع میکردم، همسرم نیاز پیدا می‌کرد عین خنگا میدادم بهش.. الان 1 ماهه خبیث شدم😁😁😁... م ...

😂😂😂😂😂با پول همسر میلیاردر شوید ناگفته نماند من ازش پول میدادم قبل اینکه بفهمه پولاش کمه میندازم تو قلک بعد بش میگم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ذقشو درک میکنم شوهر منم اینجوره کولرمون خراب شد اه در بساط نبود.منم پس اندازمو رو کردم کلی خوشحال ...

من وقتی پس اندازمو رو میکنم خودمم ذوق میکنم یه حس خوب میگیرم از این کارم 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
😂😂😂😂😂با پول همسر میلیاردر شوید ناگفته نماند من ازش پول میدادم قبل اینکه بفهمه پولاش کمه میندازم ...

آفرین، با همین فرمون برو جلو..من هم از جیبش برمیدارم هم از کارتش😁😁.. خدا خودش منو ببخشه😁😁البته بهش میگم ک برداشتمااا، ولی میگم خرجش کردم.

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
آفرین، با همین فرمون برو جلو..من هم از جیبش برمیدارم هم از کارتش😁😁.. خدا خودش منو ببخشه😁😁البته ب ...

جهنم یه واحدش واس همینه کسایی ک از شوهر پول میدزدن اونجا اشنا از اب در میایم😁😂😂😂

من امروز کلی ناراحت بودم☹

با حقوقمون فقط ب خوردو خوراکمون میرسیم.کلی دندون پوسیده دارم ک باید درست شن

خودمم باید لباس بخرم

۶ ماه زایمان کردم فقط ی شومیز و شلوار گرفتم

ب سرم زده شیفت صبح ک شوهرم خونست و دخترمم خوابه برم جایی واسه کار

هنر ک ندارم

مگه اینکه برم فروشندگی

البته پول داشتم میتونستم لباس بخرم برا خودم

دیدم شوهرم واجبتره.رفتم برا اون خریدم😐

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
جهنم یه واحدش واس همینه کسایی ک از شوهر پول میدزدن اونجا اشنا از اب در میایم😁😂😂😂

وااای مردم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.. من یکم ریزه میزم، ی چالم رو لپم دارم، اینارو گفتم منو بین بقیه، شناسایی کنی😁😁😁😁

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
من امروز کلی ناراحت بودم☹ با حقوقمون فقط ب خوردو خوراکمون میرسیم.کلی دندون پوسیده دارم ک باید درست ...

من میگم زن باید هنر داشته باشه راحت تو.خونه ب کاراش ب بچش ب شوهرش میرسه ب هنرش و سفارش مردم میرسه از تو.نت راحت میتونی اموزش گلدوزی تل تاج هرچیزی ک دوست داری پیدا کنی جدیدا کیک خانگی و کوکب خیلی فروشش خوبه

وااای مردم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.. من یکم ریزه میزم، ی چالم رو لپم دارم، اینارو گفتم منو بین بقیه، ش ...

منم ریزه م قدم150وزنم50بالا تنه کوچیک و پایین تنه بزرگی دارم متر باخودت بیار😁👌😂

بچرو تنها نزاری 😥

شوهرم خونست

نزدیک مامانمم هستم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم ریزه م قدم150وزنم50بالا تنه کوچیک و پایین تنه بزرگی دارم متر باخودت بیار😁👌😂

چقد شبیه منی لعنتی😁😁😁😁.. باشه حتما میارم🤣🤣