بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند جلسش نرفتم.هی میگفتم تو ک ۲۰۰ دادی پ چرا نمیری و من ب افق خیره میشدم🙄🙄🙄
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
منم تاحالا پیش نیومده بم بگه پول کم اوردم نداری بم بدی ولی اک این اتفاق بیوفته صدرصد همشو.رو نمیکنم ...
منم از این جور مردا بدم میاد بیان به زنشون بگن پول بده.ولی مثلا وقتی میفهمم شوهرم یه جا کارش لنگ شده و منم پول دارم دلم نمیاد میرم میارم میدم بهش اول تعجب میکنه که انقدر پول جمع کردم بعدم ذوق میکنه بعدم بهم افتخار میکنه و برای جبران هم پولمو برمیگردونه هم پولای قلنبه بهم میده 😅😅
فک کنم مث من افسوس میخوری یه سال و نیمه عقدم ولی همش دو سه ماهه شروع کردم همش میگم کاش از همون اول ش ...
من آخه قبلا جمع میکردم، همسرم نیاز پیدا میکرد عین خنگا میدادم بهش.. الان 1 ماهه خبیث شدم😁😁😁... میخوام با همین فرمون برم جلو.. والا من 2سال عقد بودم، 3سالم هس خونه دارم.. لعنتی اگ زودتر اقدام کرده بودم الان خانه دار میلیونر بودم😁😁🤣🤣
عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
تو مواقع ضروری استفاده میکنم.وقتی شوهرم پول کم میاره میرم میارم ذوق میکنه 😁به بقیه ام قرض میدم ...
ذقشو درک میکنم
شوهر منم اینجوره
کولرمون خراب شد اه در بساط نبود.منم پس اندازمو رو کردم
کلی خوشحال شد😁
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰