دوستان گلم سلام یه مهریه جالب هم سکه داشته باشه مثلا۱۴تا و ....
چندتا بند
نمیدونم مثلا درمان یه سرطانی یا هزینه تحصیل یه یتیم...یه چیز جااااااالب
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
من اگ ی روزی دختر دار بشم، موقع ازدواجش اینارو میگم مهریش کنه ب جای سکه های زیاد ک نمیشه همشونو گرفت... حق طلاق، حق تحصیل، حق حضانت فرزندان مشترک، حق مسکن، 3 دونگ از خونه یا زمین... خلاصه، هرچی ک منطقی تر باشه.
عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔