2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از مادر بزرگ مرحومم خیلی بدم میومد .بددهن بود به ما نوه هام خیلی گیر میداد

به مامانم خیلی تیکه میندازه با اینکه مامانم هر روز جلوش میذاره و برمیداره اصلا قدر نمیدونه تشکر که نمیکنه هیچ کافیه حرفی پس و پیش بشه ول کن نیست

ای بابا دلخور نشید .نمیشه از یه ادم پیر  با افکار و منطق خشک انتظار رفتار کاملا درست داشت .ابن بنده خداها پیر شدن  دنبال جلب توجه اند .شما به دل نگیرید احترام بداربد 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
به مامانم خیلی تیکه میندازه با اینکه مامانم هر روز جلوش میذاره و برمیداره اصلا قدر نمیدونه تشکر که ن ...

مادر پدرتونه ؟

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
ای بابا دلخور نشید .نمیشه از یه ادم پیر  با افکار و منطق خشک انتظار رفتار کاملا درست داشت .ابن ...

وقتی داره با مامانم زندگی میکنه و هر ماری که مامانم از دستش یر میاد براش انجام.میده بازم قدر نمیدونه بعدشم کلا انکار میکنه میگه من که هفته ای دو روز بیشتر خونتون نیستم ادم حرص میخوره

ای بابا دلخور نشید .نمیشه از یه ادم پیر  با افکار و منطق خشک انتظار رفتار کاملا درست داشت .ابن ...

مثلا امروز گیر داده بودبه لباس پوشیدن مامانم تو خونه که تاپ نپوشه یک قشقرقی شد ولم نمیکرد

وقتی داره با مامانم زندگی میکنه و هر ماری که مامانم از دستش یر میاد براش انجام.میده بازم قدر نمیدونه ...

اشکال نداره مادر بزرگ منم همینطوریه .هر دفعه که مادرم کاری واسش میکنه دعاش میکنه یه ساعت بعدش نفرین .شما و مادرتون احترام بذارید  اجرشو میبینبد 

اشکال نداره مادر بزرگ منم همینطوریه .هر دفعه که مادرم کاری واسش میکنه دعاش میکنه یه ساعت بعدش نفرین ...

مثلا یه چیزی میگه جوابش نمیدیم انقدر پشت سرمون راه میره و میگه میگه تا بلاخره جواب میدیم وای دیگه شر میشه

مثلا یه چیزی میگه جوابش نمیدیم انقدر پشت سرمون راه میره و میگه میگه تا بلاخره جواب میدیم وای دیگه شر ...

گفتم مادر بزرگ خودم همینطوره  در این مواقع از محل متواری بشید 😅به یه بهونه و صبر  داشته باشید . خدا خودش میبینه  دل پیرزنو نشکنید گناه دارن .ما هر بار کلی فحش و نفرین میکنه اخر سر میریم دستشو میبوسیم عذر خواهی میکنیم 

[QUOTE=103404022]گفتم مادر بزرگ خودم همینطوره  در این مواقع از محل متواری بشید 😅به یه بهونه و صبر  داشته ب ...[/QUOTEوای ما تگر ازش عذر خواهی کنیم که شر سه برابر میشه دیگه تا ی دعوای حسابی نشه ول نمیکنه اصلا نمیشه عذر خواهی کزد ازش تازه میشه اوبل دعوا