2789
عنوان

خدایا شکرت ....

92 بازدید | 5 پست

سلام . چند روز پیش دو بار تاپیک زدم از عصبی بودن و مامانم و اذیتاش برای خواهرم ...

همه گفتن مامانت رو ببرید مشاور و ... 

ولی میدونستم نمیاد 

از طرفی چون خیلی خودم اذیت شده بودم عذاب میکشیدم بخاطر خواهرم ....

خلاصه ۵ شنبه پیششون بودم . با هم حرف میزدیم و مامانم همه ش خواهرمو فحش میداد و نفرین میکرد ....

منم گفتم چیکارش داری و باهاش بحث کردم . گفتم از بچگی همون بلا رو سرم اوردی حااا نوبت اینه ... بس کن و .... 

اونم اول حق به جانب شد که من بمیرم شما راحت بشید و ... منم حرفای دلمو یکم زدم

بعدش گفت هیچی نخوردم و نپوشیدم شما تو آسایش باشید حالا میگید مادری نکردم و اینا 

منم بهش گفتم کاش گشنه میموندیم ولی عقده ای نمیشدیم . من نمیگم این کارو رو نکردی ولی میگم زبونت رو مث دلت نرم کن و ....

واقعا هم دلم میسوخت ... گف برو بیرون از خونه من منم نرفتم گفتم من تف سر بالا ام . برمم باز همینم دخترتم این همه بلا سرم اوردی و ....

مامان رفت بیرون . من خوابیدم اونجا اومد بیدارم کرد گف بیا عذرخواهی کن ببخشمت . منم رفتم گفتم من غلط کردم . من گ.... خوردم. حرف من اینه من بچه اولت بودم رو من آزمایش کردی کافیه توروخدا خواهر براددنو کتک نزن . گناه دارن . من غلط کردم ... فقط با اینا خوب باش و .... بعدشم عصری اومدم خونه م 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ۵ شنبه انروز رفتم خونه شون خواهرم گف نمیدونم چرا متحول شده . جز جان جواب نمیده . همه ش قربون صدقه مون میره ومهربونه .... انقد خوشحال شدم حددد نداره . امیدوار موقتی نباشه .... خدایا شکرت که به خانواده م آرامش دادی 

اومدم اینجا بنویسم که اینطور نباشه فقط مشکلاتمون رو به اشترک بزاریم و ازتون بخوام دعا کنید برای مادرم آروم باشه و دیگه اون روزا برنگردن ....

خدایاااا شکررر

بچه ها ممنون از دعاهاتون ... لطفا تو این شبا با دلای پاکتون واسمون دعا کنید