2821
2789
عنوان

به جادو و دعا اعتقاد دارین؟؟؟

1793 بازدید | 94 پست

دارم دق میکنم اصلا نمیدونم چه مرگمون شده دعوای اخرمون اگه حوصله داشتین بخونین تو تاپیک اخر حس میکنم یکی زندگیمون جادو کرده یه پسر پنج ساله دارم سه ماهه باردارم شوهرم ازاین رو بع اون رو شده هیچ احساسی به ما نشون نمیده دلسنگ شده کسی که طاقت اشک من نداشت الان جلوش زجه میزنم انگار نه انگار یه ادم دیگه شده حرفای جدید بهونه های جدید میاره اصلا نمیتونیم باهم ثانیه ای حرف بزنبم اصلا گوش نمیده به حرفام زندگیمون خیلی تو چشم بود فکر کنم اخر یکی گند زد بهش تو دوراهی بزرگی ام کمکم کنید بین بودن یا نبودن این بچه تو راه بین ادامه زندگی یا ندادنش😔

من که شدیدا اعتقاد دارم؛نامزدم که منو نمیدید دلتنگ میشد و عاشقم بود:الان ۶ ماهه باهام قهریم و اصلا دلتنگ نمیشه حتی یه پیام هم نمیده بهم و میخوایم جداشیم

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که شدیدا اعتقاد دارم؛نامزدم که منو نمیدید دلتنگ میشد و عاشقم بود:الان ۶ ماهه باهام قهریم و اصلا د ...

دوستین عزیزم!

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔

من دعای قراتی واسه محبت یه پسر گرفتم اصا تاثیر ندلشت حتی ازم متنفر شد ولی همه میگن طلسم دلرم واسه من دعای بد جواب داده و گند زده به زندگیم ولی اگه خودم اینکارو کنم بی فایدست 

خیر اعتقاد ندارم  ب نظرم جادو و دعا وجود نداره .من در جریان نبودم دعا یعنی چی ولی  ی خانوم تو همین نی نی سایت ب من توضیح داد .  

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
نمیدونم چرا ۹۰ درصد مردا وقتی زنشون بارداره @بلانسبتشوهرا یه سری@سگ میشن😳۱

بلانسبت نداره واقعا نمیدونم چه مرگشه انگار یگی کشیدتص سمت خودش یع ادم دیگه شده