دیباا مدیر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 200 عنوان زیبایی جنین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 8600 بازدید | 42 پست آیا نگاه کردن به عکس ادم خوشگل بچه رو شبیه همون میکنه تو بارداری؟ 1398/06/12 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 به ممکنه چشم بچه رو رنگی کنه؟ رنگی رو نمیدونم ایقد ریز نشدم توش،خوندم به و گلابی بچه رو خوشکل میکنه خوردم شد،خداروشکر😍
دیباا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 200 رنگی رو نمیدونم ایقد ریز نشدم توش،خوندم به و گلابی بچه رو خوشکل میکنه خوردم شد،خداروشکر😍 عزیزم ماشالا به جونش
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 ممنون انشاءالله،ی ماه دیگه😍 دخترم چشم رنگی نیست ولی سفیدو صورتش چال خوشکل داره میگن از خوردن به هست ... من چرابه پیدانمیکنم😭😭😭به هست اصلایانه؟؟ کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 من چرابه پیدانمیکنم😭😭😭 به هست اصلایانه؟؟ نه نیست ی ماه دیگه میاد،من خیلی گشتم اخرسر ی جا داشت ک خوردمو بچه نموند متاسفانه،اشکالی نداره تا خود به میاد مرباشو بخور اگه داری یا دمنوششو درست کن،من همیشه مرباشو خشک شدشو دارم ک دمنوشش درست کنم
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 نه نیست ی ماه دیگه میاد،من خیلی گشتم اخرسر ی جا داشت ک خوردمو بچه نموند متاسفانه،اشکالی نداره تا خود ... یه بارچندماه پیش دیدم رفته بودیم خریدچشم خورد،به شوهرم گفتم بخرگفت برگشتنی میخریمبرگشتنی هم یادمون رفتهمه میوه هاروخوردم به جزبه کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 یه بارچندماه پیش دیدم رفته بودیم خریدچشم خورد،به شوهرم گفتم بخرگفت برگشتنی میخریم برگشتنی هم یادمون ... اشکال نداره،دیگه شما ک اخرشی،زدی 4هفته ب تولد یعنی 35هفته ای،دیگه الان انچنان تاثیری نداره،ایشالا نی نی های بعدیت🌷
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 اشکال نداره،دیگه شما ک اخرشی،زدی 4هفته ب تولد یعنی 35هفته ای،دیگه الان انچنان تاثیری نداره،ایشالا نی ... ولی هلوهم میگن خوشگل میکنههلوزیادخوردمقربونت دومیمه بسه دیگه کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 ولی هلوهم میگن خوشگل میکنه هلوزیادخوردم قربونت دومیمه بسه دیگه اره میوه همش خوبه،هرکدومش هزار تا فایده داره،منم دومی هست ولی خدا لطف کنه بشه دوقلو اونم دختر پسر،خیلی دوست دارم دخملمون ی خواهر گیرش بیاد پسرم ی دونش کافیه😁
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 اره میوه همش خوبه،هرکدومش هزار تا فایده داره،منم دومی هست ولی خدا لطف کنه بشه دوقلو اونم دختر پسر،خی ... چندوقتته خیلی مبارکهتوهم مثل من پس یه دخترداری،راستش من دومیمو خیلیییییی دوست داشتم پسرباشه جنسم جورباشهولی ناخواسته حامله شدم میخواستم باتعیین جنسیت جلوبرم ولی نشددومیمم دختره کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 چندوقتته خیلی مبارکه توهم مثل من پس یه دخترداری،راستش من دومیمو خیلیییییی دوست داشتم پسرباشه جنسم ج ... خداروشکر ک دختره،دختر خیلیی خوبه،من توشش هفته سقط شد همه میگن پسر بوده دکترم گفت دوماه دیگه میتونی اقدام کنی ایشالا ازمهر میرم تو اقدام😁
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 خداروشکر ک دختره،دختر خیلیی خوبه،من توشش هفته سقط شد همه میگن پسر بوده دکترم گفت دوماه دیگه میتونی ا ... یعنی هنوزباردارنیستی پسآره احتمالاپسربوده،پسرمیگن ضعیف میشه زودمیفته برعکس دخترخیلی قوی میشه ومیچسبه کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 یعنی هنوزباردارنیستی پس آره احتمالاپسربوده،پسرمیگن ضعیف میشه زودمیفته برعکس دخترخیلی قوی میشه ومیچس ... نه گلم،سقط شد دیگه😵😔
آرزو_۷۲ عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 2043 نه گلم،سقط شد دیگه😵😔 انشالله بعدی کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...