2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون انشاءالله،ی ماه دیگه😍 دخترم چشم رنگی نیست ولی سفیدو صورتش چال خوشکل داره میگن از خوردن به هست ...

من چرابه پیدانمیکنم😭😭😭

به هست اصلایانه؟؟

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
من چرابه پیدانمیکنم😭😭😭 به هست اصلایانه؟؟

نه نیست ی ماه دیگه میاد،من خیلی گشتم اخرسر ی جا داشت ک خوردمو بچه نموند متاسفانه،اشکالی نداره تا خود به میاد مرباشو بخور اگه داری یا دمنوششو درست کن،من همیشه مرباشو خشک شدشو دارم ک دمنوشش درست کنم

نه نیست ی ماه دیگه میاد،من خیلی گشتم اخرسر ی جا داشت ک خوردمو بچه نموند متاسفانه،اشکالی نداره تا خود ...

یه بارچندماه پیش دیدم رفته بودیم خریدچشم خورد،به شوهرم گفتم بخرگفت برگشتنی میخریم

برگشتنی هم یادمون رفت

همه میوه هاروخوردم به جزبه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
یه بارچندماه پیش دیدم رفته بودیم خریدچشم خورد،به شوهرم گفتم بخرگفت برگشتنی میخریم برگشتنی هم یادمون ...

اشکال نداره،دیگه شما ک اخرشی،زدی 4هفته ب تولد یعنی 35هفته ای،دیگه الان انچنان تاثیری نداره،ایشالا نی نی های بعدیت🌷

اشکال نداره،دیگه شما ک اخرشی،زدی 4هفته ب تولد یعنی 35هفته ای،دیگه الان انچنان تاثیری نداره،ایشالا نی ...

ولی هلوهم میگن خوشگل میکنه

هلوزیادخوردم

قربونت دومیمه بسه دیگه

ولی هلوهم میگن خوشگل میکنه هلوزیادخوردم قربونت دومیمه بسه دیگه

اره میوه همش خوبه،هرکدومش هزار تا فایده داره،منم دومی هست ولی خدا لطف کنه بشه دوقلو اونم دختر پسر،خیلی دوست دارم دخملمون ی خواهر گیرش بیاد پسرم ی دونش کافیه😁

اره میوه همش خوبه،هرکدومش هزار تا فایده داره،منم دومی هست ولی خدا لطف کنه بشه دوقلو اونم دختر پسر،خی ...

چندوقتته خیلی مبارکه

توهم مثل من پس یه دخترداری،راستش من دومیمو خیلیییییی دوست داشتم پسرباشه جنسم جورباشه

ولی ناخواسته حامله شدم میخواستم باتعیین جنسیت جلوبرم ولی نشد

دومیمم دختره

چندوقتته خیلی مبارکه توهم مثل من پس یه دخترداری،راستش من دومیمو خیلیییییی دوست داشتم پسرباشه جنسم ج ...

خداروشکر ک دختره،دختر خیلیی خوبه،من توشش هفته سقط شد همه میگن پسر بوده دکترم گفت دوماه دیگه میتونی اقدام کنی ایشالا ازمهر میرم تو اقدام😁

خداروشکر ک دختره،دختر خیلیی خوبه،من توشش هفته سقط شد همه میگن پسر بوده دکترم گفت دوماه دیگه میتونی ا ...

یعنی هنوزباردارنیستی پس

آره احتمالاپسربوده،پسرمیگن ضعیف میشه زودمیفته برعکس دخترخیلی قوی میشه ومیچسبه