2777
2789
از یه ماه قبل شوهرم هر روز صبح قبل از صبحونه ش گلابی میخورد و یه لیوان عرق کاسنی قبل از خواب  ...

مگه باردار نیستی?رازیانه چرا میخوری?من صبا ب شوهرم به و گلابی میدم بیچاره میخوره،کاسنی واسه چیه?پسردارشدن?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باردار نیستی?رازیانه چرا میخوری?من صبا ب شوهرم به و گلابی میدم بیچاره میخوره،کاسنی واسه چیه?پسرد ...

تو اقدامم، میگن رازیانه چشم بچه رو زیبا میکنه،عرق کاسنی کبد رو پاک سازی میکنه و میگن واسه زیبایی بچه خیلی مأثر هستش و احتمال پسر دار شدن رو زیاد میکنه در ضمن میگن از ماه ۴ بارداری هفته ای یه استکان عرق رازیانه بی ضرره

تو اقدامم، میگن رازیانه چشم بچه رو زیبا میکنه،عرق کاسنی کبد رو پاک سازی میکنه و میگن واسه زیبایی بچه ...

ب همسرت عرق کاسنی میدی یاخودت میخوری؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
تو اقدامم، میگن رازیانه چشم بچه رو زیبا میکنه،عرق کاسنی کبد رو پاک سازی میکنه و میگن واسه زیبایی بچه ...

ب سلامتی،ایشالا ب زودی با خبرای خوش بیای،من تقریبا ی ماه پیش سقط کردم رازیانه زیاد خوردم بقایا نمونه

الهی😔 انشالا دفعه بعد به زودی باشه

ممنون انشاءالله،ی ماه دیگه😍 دخترم چشم رنگی نیست ولی سفیدو صورتش چال خوشکل داره میگن از خوردن به هست،من زیاد میخوردمو میخورم،از سیب بیشتر دوسش دارم