2777
2789
عنوان

با نامزد خود خواهم چیکار کنم؟

353 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

نامزد من همش به فکر خودشه

اینکه همو ببینیم یا ز بزنه یا بخوایم جایی بریم بستگی به دلتنگی خودش داره.

انگار نه انگار که منم آدمم!

باش صحبت کردم گفت باشه ولی بازم منو نادیده میگیره😣

چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو بار که گفت تو هم آدم حسابش نکن 

همین امشب زدم تو برجکش.

میاد فقط نیم ساعت منو میبینه و میره

همین نیم ساعتم همش ثانیه شمار دستشه.

میگه برای من کافیه

همو دیدیم دیگه!

همین امشب زدم تو برجکش. میاد فقط نیم ساعت منو میبینه و میره همین نیم ساعتم همش ثانیه شمار دستشه. ...

بیشتر فکر کن ..جدی میگم ...باذهنت فکر کن اما با ذهنت عاشق نشو و هیچ کاری رو با بهانه تغییر در اینده توجیه نکن 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

من با یکی پنج سال بودم نتونستم این حالیش کنم ردش کردم رفت آخر اما  امسال اومدن مجدد کلی اصرار مادرش به مادرم که پسر ما دلخاه شما  دیدم بهتر شده فک کردم عوض شده یمدت موقت خوب بود دوباره شد همون آدم قبل فهمیدم  صد سال دیگم بره بیاد تو زندگی من نفهمه  نمیتونم عوض شه یا درک کنه همینه فقط ابرو خودم پیش خانواده میره ببخام کش بدم دیدم نمیتونم اینجوری خودخاه باشه تحمل کنم  تمومش کردم بابا گفتم نمیخام 

همین امشب زدم تو برجکش. میاد فقط نیم ساعت منو میبینه و میره همین نیم ساعتم همش ثانیه شمار دستشه. ...

دوست پسرته اره ؟! ببین فکر کنم خیلی بهش رو دادی !! یه مدت آدم حسابش نکن ، پسرا همینن 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
من با یکی پنج سال بودم نتونستم این حالیش کنم ردش کردم رفت آخر اما  امسال اومدن مجدد کلی اصرار م ...

منم نزدیک ۴ سال با یکیم بعد این همه سال اصلا انگار نمیفهمیم همو خیلی خسته شدم ولی از جدایی هم میترسم

😊😊